מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כניסה להריון תוך מס' חודשים מן הלידהילה16/02/2014
שלום לרופאים,
אני בת 44.5 . יש לי ילדה בת ארבעה וחצי חודשים, שאותה הבאתי אחרי טיפולים רבים.
התחלתי בגיל 39 את הטיפולים, ואז מצאו ששחלה שמאל שלי אינה מתפקדת כלל, וחצוצרה שמאל גם חסומה. מההתחלה כבר נתנו לי את 375 ומיד אחכ 450 של גונל או לחלופין מנופור 6 אמפולות. בקיצור הביציות שלי כבר היו בלות ובלתי תקינות.
כמובן שלבסוף הריתי מתרומת ביצית. (בטיפול הרביעי של תרומת ביצית נכנסתי להריון). ההריון תודה לאל היה תקין לגמרי. רק שבשבוע ה-34, התחלתי להעלות מעט לחץ דם. בממוצע 135/80, לבסוף נותחתי בקיסרי בשבוע 38+1., מחשש לרעלת הריון.
(זיהו חלבון בשתן רק בשבוע 38+1, ורק בבדיקת דם מיוחדת איני זוכרת מה שמה. הסטיק תמיד הראה שהכל תקין)
כרגע אני מעונינת להרות שוב, כמובן מתרומת ביצית. כאמור עברו 4.5 חודשים מן הלידה. שאלתי היא - האם נכונה הסברה כי עדיף ורצוי לנסות כמה שיותר סמוך לזמן הלידה, כשהכל "חם"? ואם כן, כמה זמן אורכת התקופה ה"חמה" הזו? שנה? חצי שנה?
אודה להמלצתכם!!
ענהאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון תוך מס' חודשים מן הליד - תגובה
ד``ר יואל שופרו17/02/2014שלום רב,
במתאר שתיארת אצלך, אין כל יתרון או חיסרון בזמן כלשהו ביחס ללידה. אני מציע שתגשי לטיפול ברגע שאת מוכנה לכך גופנית ונפשית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)