טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 45 בדיוק. יש לי אדומטריוזיס בשחלה השמאלית וציסטה בשחלות בגודל 8-10 ס"ב וגם עובי של רירית הרחם. יש לי שני בנים בני 21 18 שנולדו ללא הפריות אבל מאז עברתי טיפולי הפרייה ללא הועיל. האם בגילי ובמצבי אוכל לקבל תרומת ביצית? האם יש סיכוי להריון תקין ולילד בריא? האם קופת החולים הכללית מסייעת בתהליך? באיזה אופן? כמה יעלה לנו התהליך? במה הוא כרוך? תודה רבה... אה ולמי לפנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בהעדר מחלות אחרות ובתנאי שחלל הרחם תקין תוכלי בהחלט לעבור טיפול באמצעות ביציות תורמת. רוב הביטוחים המשלימים הגבוהים (פלטינום, מגן זהב, שיא וכד׳) מממנים כ 10000 ש״ח כשליש מעלות ההליך. יש תכנית שונות בארץ. מציעים שתחפשי ב google ״ תרומת ביציות״. יש בתחום לא מעט אי סדר ומוקשים. בכל תכנית שתבדקי מציע לברר: 1. קיום אישור פורמלי של התכנית ע״י משרד הבריאות במדינה שבה מבוצעת. 2. קיום אישור פורמלי של התכנית ע״י משרד הבריאות הישראלי. 3. היחידה שבה מבוצעת התרומה עובדת ע״פ תקינה מקובלת (iso, CE וכד׳).
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד