טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאיבת תורמת הביצית שלי היתה ב 5\2 החזרת העוברים היתה ב 5\5 (הוחזרו שני עוברים) העוברים היו בני שלושה ימים בעת ההחזרה אני בהריון עכשיו ניצפו היום שני עוברים: אחד עם דופק השני עדיין בלי דופק
1. באיזה שבוע אני במדויק? 2. האם יש עוד סיכוי לעובר השני לפתח דופק?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תאריך וסת אחרונה לחישובים: 18.4. את בשבוע 7. זה תלוי מהי הרזולוציה של המכשיר בו בוצעה הבדיקה, מניח שוגינלית. אם אינו מכשיר מהטובים יותר ייתכן וקיים דופק שלא נצפה בעובר השני.
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אמר שאני בשבוע שישי +4 ימים ? מדוע יש רופאים שמחשבים את גיל ההריון מיום ההחזרה פחות 14 ימים? הרופא שלי לא החשיב את גיל העוברים שהוחזרו (עוברים בני 3 ימים) -- האם החישוב של הרופא שלי נכון? האם יש כמה גישות לחישוב גיל ההריון? תודה
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד