שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסוי
    08/06/2014

שלום לכם רופאים נכבדים .
    יש כדור שנקרא DHEA שהבנתי שזה תרופה חדשנית לנשים עם תגובה שחלתית נמוכה . וש הינה, מזה שנים רבות, תרופה פופולארית בקרב אלה השואפים לדחות את תהליך ההזדקנות.
    וקראתי באינטרנט שתוצאות ראשוניות ממחקר לא אקראי שנערך בארה"ב מורות שנטילה של DHEA במינון של 25 מ"ג שלוש פעמים ביום במשך ארבעה חודשים, הובילה לשיפור משמעותי במספר הביציות שהושגו אצל נשים בנות 40 עד 44 שנה, שבעבר הראו תגובה שחלתית ירודה. הטיפול גם שיפר את שיעור ההריונות שהושגו ללא טיפול בקרב נשים שנטלו את התרופה.
    מדוע ולמה כמעט לכל רופא או פרופסר שהלכתי אליו כשראו את תיפקודי השחלה שלי ואת הפרופיל ההורמנלי שלי מיד הפנו אותי לתרומת ביצית? ואני בת 38.
    מצב בריאותי תקין ! רחם תקין ! בריאה !
    אשמח לקבל מענה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד``ר יואל שופרו
    09/06/2014

התרופה הזו רחוקה מלהיות בעלת יעילות מוכחת
    שיטת הבדיקה בעבודה הנל בעייתית ועלולה להיות מוטה
    יש רמות רזרבה שחלתית שגם הסיוע התיאורטי מצד תרופה זו לא יעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

חסוי
    10/06/2014

תודה על תשובתך. אני בטוחה שאתם עושים את עבודתכם נאמנה. ומלכאת קודש. אבל לצערי הרבה וגם לשמחתי שמעתי הרבה מאד סיפורים של בחורות עם בעיה של רזרבה שחלתית ירודה, וכשהן קיבלו טיפול נכון ומתאים הן הצליחו להיכנס להריון תקין, ולהביא ילד לעולם מהביצית שלהן.
    לצערי היום תרומת ביצית נהפכה למעין טרנד ופתרון קל ומהיר עבור הרבה רופאים בישראל וזה מה שמצער אותי כי אני בטוחה ומאמינה ויודעת שקיימים טיפולים שיכולים לעזור לנשים צעירות עם בעיה ברזרבה ואני לא מדברת פה על אישה בת 42-43 שרוצה להביא ילד וכבר אין לה בייציות , עבור אישה כזאת תרומת ביצית יכולה להיות ברכה . לצערי יש פה שיקולים מוטעים לחלק מהרופאים ולחלק מהם גם שיקולים כספיים.
    ברגשיי כבוד אליכם אבל אני גם כותבת את המילים האלו מתוך חוויה אישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה - תגובה

ד``ר יואל שופרו
    11/06/2014

שלום רב,

מעולם לא הצעתי פניה למסלול תרומת ביצית אלא באינדיקציה רפואית ברורה שהייתי שלם עימה ב 100%.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו