מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רחל את קרציה גם בפורום פוריות את חודרום אדום19/07/2014
חופררת יאללה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרחל
כריס25/07/2014רחל שלום , אני מבינה את המחשבות שלך
יש בזה המון מחשבות נכונות ,,,ואת לא חופרת
את פשוט אבודה עם ההחלטה , וזאת החלטה קשה,
אבל רחל תעשי את השיקולים שלך ;
האם את עם בן זוג ?
בת כמה את ?(האם יש לך סיכוי שיהיה לך ביציות?)
תחשבי גם כשאת מביאה תינוק/ת זה שלך בלבד!
את מחנכת אותו ע״פ המנטליות שלך , הוא חלק ממך
הוא בא מהרחם שלך ,את תתרגשי ,
אני מבינה את המחשבות שלך ,, אבל תנסי לחשוב מחוץ
״לספר החיים״ ,,, את יודעת שיש כאלה שיולדות
והם גם לא מתחברים מהר לילד ,
אבל את יכולה לבחור גם ביצית וגם זרע ,, אין סיבה שהילד לא ייצא
מתוק ,,, בהצלחה בהחלטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכריס,אני חושבת
צפון ירוק05/08/2014כמוך שרחל ממש לא חופרת. לדעתי היא מנסה להבין את המשמעות של תרומת ביצית.
אני לא מבינה מדוע את מתייחסת אליה כאל מועמדת לקבלת תרומת ביצית. את שואלת אותה לגבי מצבה וכו', וזה ממש לא קשור. אולי היא שאלה בשביל שיהיה לה ידע כללי נוסף? אולי היא שאלה בשביל חברה שלה? אני חושבת שזה לא ראוי מראש להחליט שהיא מועמדת לתרומת ביצית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלצפון ירוק
כריס05/08/2014לא הבנתי מה את רוצה ממני !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימי לב,דרום אדום
צפון ירוק05/08/2014שאת כתבת את ההודעה הזאת חמישה חודשים לאחר שהסתיים אותו שירשור. למה נזכרת רק עכשיו? ולמה את מקללת אותה? היא לא כתבה עליך שום דבר.
את זקוקה דחוף ליעוץ פסיכולוגי או פסיכיאטרי.
הזכרת כאן בהודעה אחרת שיש לך ילד מהמם מתרומת ביצית. עצוב שאישה כמוך, שלא מסוגלת לשלוט בעצמה וכותבת מתוך רוע לב, מגדלת ילד. מסכן הילד הזה. איזה אימא רעת לב הוא קיבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)