טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שאר העוברים שלי מוקפאים ומן הסתם, הסיכויי יורד בכמה אחוזים מה שקצת מדאיג. אני יותר מודאגת, האם יש אפשרות שבכל העוברים ישנה בעייה גנטית כלשהיא? כרגע " הלכו" לי שני עוברים טריים דרגה a חלוקה ל-8 (בהפלה) שאר המוקפאים גם הם אותה דרגה וחלוקה.על פניו "מושלמים" מבייציות של בת 24 (אני 43) יש סיכויי כלשהוא שגם שאר העוברים המוקפאים עם בעייה כלשהיא? מודעת לכך שאי אפשר להצביע על הבעיה, אבל אולי בכל זאת תוכל לומר לי משהו מעודד... אצלי הכל בסדר וגם הזרע של בעלי בסדר. שאלה שניה: לאחר שאקבל בחודש הבא מחזור אוכל מיד להתחיל שוב, עם הקפואים? תודה רבה לך על המענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לכל עובר סיכוי עצמאי משלו לעבור השרשה הריון ולידה. קיימות בעיות גנטיות כמובן אך הן מקריות לרוב. מה שהיה אינו מחייב את שאר העוברים. הקשר בין הסיכוי להשרשה, הריון ולידה לבין צורה חיצונית קיים אך אינו מוחלט. לפיכך ככל שמעוניינים בהריון יש להחזיר כל עובר שמוגדר ״ראוי להחזרה״ ע״פ צורתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד