כישלון בתרומה- זקוקה לתשובה בבקשה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• כישלון בתרומה- זקוקה לתשובה בבקשה
    עמית
    16/07/2015

שלום
    בת 40, לאחר הריון ולידה ספונטנים לפני כ-6 שנים. מאז לא מצליחה להרות. רזרבה שחלתית נמוכה אולם ביוץ סדיר, FSH נמוך, הביציות שיוצאות (1-2, בפעמים האחרונות עשיתי טיפול כמעט טבעי לחלוטין)מופרות בהצלחה , עוברים טובים, ללא הריונות או שבעבר היו שתי הפלות והריון כימי. עברתי בירור להפלות חוזרות שכלל בדיקות דם, קריוטיפ, סיוג רקמות לי ולבעלי וצילום רחם- לא נמצאה בעית קרישיות.
    בשל עייפות ותסכול מהכשלונות עברתי לתרומת ביצית. תרומה ראשונה החזירו שני עוברים מצוינים), ביט גבוהה מאוד, עובר אחד התפתח. לאחר הביטא דימומים כל הזמן (הייתי עם 2 קרינון ליום) , בשבוע 6 נצפה דופק, הכל תקין. יום אחרי זה עברתי הפלה טבעית. אני מאוד מתסכלת וחוששת שהבעיה לא בביציות אולי . שלאותי
    1. האם יש בירורים נוספים שאפשר לבצע?
    2. האם יש לך עצה לגבי מצבי
    3. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כישלון בתרומה- זקוקה לתשובה בבקשה - תגובה

ד``ר יואל שופרו
    16/07/2015

שלום רב,
    נראה לי שהכל נבדק כבר. לגבי חלל הרחם הייתי חוזר על היסטרוסקופיה. כמוכן כדאי לחזור על בדיקות קרישיות יתר חיסונית נרכשת.
    מעבר לכך אין בדיקות או צעדים בדוקים ומוכרים דניתן להציע.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו