דימום

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• דימום
    דידי
    14/11/2015

שלום רב. אני בתחילת הריון של תרומת ביצית. בטא ראשונה ביום רביעי- 431. בטא שניה ביום שישי- 952. העליה תקינה אם אני מבינה נכון. לוקחת לתמיכה 4 פרוג עמוסה ביום ו- 300 אוטרוגסטן שלוש פעמים ביום לנרתיק. מאז אתמול כאבי בטן דמויי כאבי מחזור. היום מעט דימומים, כמה פעמים (כמות קטנה מאד של דם, אבל בכל זאת). בשעה וחצי האחרונות הדימום פסק. אני במתח נוראי. ממה יכול הדימום לנבוע? האם העובדה שכרגע אין דימום (מתפללת שימשיך כך אך כמובן שאין לדעת) מצביעה על כל שכנראה לא מדובר בהפלה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום - תגובה

ד``ר יואל שופרו
    15/11/2015

עלייך להמשיך תמיכה ולעקוב אחרי ההריון בבדיקות אולטראסאונד. מעבר לכך אין כל אפשרות להשפיע על תוצאת ההליך.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דידי
    18/11/2015

היי. לאחר שדיווחתי לרופא על הדימום, שלח אותי לעשות בדיקת בטא נוספת. הבדיקה הנוספת נעשתה 4 ימים לאחר הבדיקה שבה הבטא הייתה 952, והפעם הבטא הייתה 5500. האם זו עלייה תקינה? בינתיים קיבלתי גם שתי זריקות גסטון- שלשום והיום. הדימום כמעט הפסיק אך מידי פעם מופיע מעט דימום אדום שוב. אדגיש שמדובר בהכתמות קלות בלבד, שנראות בבירור בעיקר על המוליך של נרות הפרוגסטרון לאחר החדרתם. נקבע לי תור לא.ס ראשון ל- 30.11. האם כרגע יש לי בסיס להיות רגועה יחסית עקב העלייה בבטא? חייבת לומר שהדבר מדיר דינה מעיני, בעיקר לאור המסע הארוך והמפרך להשגת ההריון. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד``ר יובל בדולח
    19/11/2015

עליית הבטא טובה מאד!!
    יש בסיס לאופטימיות זהירה!

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו