טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 32 לאחר 13 ivf שנכשלו עקב איכות עוברים ירודה וביציות כהות החלטנו לעשות תרומת ביצית. ביום ראשון ה27/3 בערב בוצעה החזרה של 2 עוברים טריים דרגה 1 מתרומת ביצית. במהלך הלילה ( בין חמישי לשישי) היו הכתמות ורודות חומות ובמהלך והיום- שישי בערב הכתמה דמית עם כריש דם קטן כהה שנראה כמו תחילתו של וסת. אני מקבלת לתמיכה 3 אסטרופם ו3 אנדומטרין וזריקת גסטון פעם ביומיים. את הוסת קיבלתי ב27/2 ועל מנת להכין את הגוף לתרומה קיבלתי 3 אסטרופאם ליום עד יום ההחזרה. אני חייבת לציין שברוב הטיפולים שנכשלו כך זה היה נראה דימום מוקדם שנראה שאנדומטרין משמש כסוג של "טמפון" המונע את תחילתו של הוסת. האם זה מעיד שהטיפול נכשל? אשמח לתשובתך בנושא תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נשמע שהתמיכה שאת מקבלת מצויינת. לא נשמע סביר שראבעה ימים אחרי ההחזרה הופיעה וסת, כך שככל הנראה מדובר בדימום חסר משמעות בשל מעבר הקטטר להחזרת עוברים בתעלת הצואר.
אל ייאוש!
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד