שתי תרומות ביציות בקייב שנכשלו

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שתי תרומות ביציות בקייב שנכשלו
    מירב
    21/08/2016

שלום רב, רציתי לדעת מה הסיבה ששתי תרומת ביצית שעשיתי בקייב נכשלו למרות שעל פניו הכל תקין, הרירית שלי היא 11 לפני ההחזרה, בדיקת ההיסטרוסקופיה שעשיתי יצאה תקינה, בתרומה הראשונה החזירו לי 2 עוברים טריים אחרי 3 ימים, בתרומה השנייה החזירו לי 2 עוברים מוקפאים לאחר 5 ימים, יש לציין שלפי הדוח העוברים שהחזירו לי באיכות טובה מאוד, , ואילו עכשיו בפעם השלישית עשיתי לפני החזרה גם בדיקת פיפל והרופא שלי אמר שבנוסף לאסטרופם ( 4 ביום ) ובנוסף לאוטוגרסון 100 ו- 200 - 3 פעמים ביום הוא המליץ לי על זריקת אויטרל ופוגסטרון לאחר ההחזרה ועוד 3 פעמים זריקת פוגסטרון לאחר ההחזרה בתקווה בע"ה שהפעם זה יצליח, דרך אגב העוברים בני חמישה ימים, תודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי תרומות ביציות בקייב שנכשלו

מירב
    21/08/2016

שכחתי לציין שאני בת 45

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

ד``ר יואל שופרו
    29/11/2016

יתכן שבהחלט מדובר במקריות. יחד עם זאת הייתי בודק שאין קרישיות יתר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו