טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 37, כמעט שלוש שנים של טיפולים. מתחילים לחשוב על אפשרויות אחרות למרות שאני מאוד רוצה להיכנס להריון בעצמי. באיזה שלב של הטיפולים הרופאים "מרימים ידיים" ומפנים למסלול תרומת ביצית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום סמדר לא נתת לי נתונים מה הסיבה לטיפולי הפוריות, מה רקע הרפואי שלך, פרופיל הורמונלי, כמה ביציות מקבלים בכל מחזור טיפול, כמה עוברים מתקבלים בכל טיפול ומה האיכות שלהם, מה מצב של רירית הרחם שלך, איזה טיפולים קיבלתם, מה מצב של איכות הזרע? יש יותר שאלות מהתשובות כרגע. לגבי השאלה מתי עוברים לתרומת ביציות, שוב צריך לראות את התשובה לכל השאלות שאני שואל, אבל בגדול ניתן לבצע טיפולי IVF עם ביציות שלך עד גיל 45 ומעבר לגיל 45 עוברים למסלול של תרומת ביציות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד