סיכויי הריון ותרומת ביצית

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
 
  • סיכויי הריון ותרומת ביצית
    שירי
    28/01/2019

    בת 40, אם יחידנית מתרומת זרע. רוצה ילד נוסף, האם יש טעם לנסות תרומת זרע או שבגילי תרומת ביצית היא האפשרות היחידה?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תשובה

    ד''ר אליעזר גירש
    29/01/2019

    שלום שירי,
    בארץ ניתן לעשות טיפולי פריון לאישה עד גיל 45 עם ביציות משלה, כך שאם תפקוד השחלותך תקינה, את יכולה לנסות הפריה עם זרע תורם.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


