מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקיק ריק לאחר שאיבהצ16/03/2019
ראיתי שהגבת כאן למישהי לגבי שיטה נסיונית חדשנית לשפעול שחלות שהפסיקו לייצר זקיקים מתקדמים, רציתי לדעת האם יכול להתאים לי? בת 45 עם רזרבה שחלתית נמוכה, עברתי ביום שישי שאיבה לראשונה שבה נשאבו 2 זקיקים ריקים. טופלתי במינון נמוך של הורמונים על מחזור טבעי. לפני שאני אברר לגבי תרומת ביצית שזה משהו שפחות אני מעוניינת רציתי לדעת לגבי מה שרשמת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש17/03/2019שלום צ'
קודם כל אין מצב בטבע של זקיקים ריקים. יש מצב שלא הצליחו לשאוב את הביציות מהזקיקים. למה לא הצליחו? קיימות סיבות רבות ובעיקר - גיל האישה. בגיל מעל 38 יש ירידה באיכות הביציות ואחת התופעות היא חוסר תגובה של זקיק להורמון הביוץ (מאמין שקיבלת אוביטרל או דומה לו). במצב זה ביצית תפוסה חזק בתוך הזקיק ולא משתחררת. במקרה כז מקובל לקבל מנה כפולה של אוביטרל יחד עם דקה. הגברה בהורמון הביוץ מביא לשחרור של ביצית.
לגבי טיפול החדשני עליו כתבתי קודם איני יודע באיזה ממרכזים הרפואיים בארץ התחילו (אם בכלל) לבצע זאת. כדאי להתעניין במרכזים המובילים כמו הדסה, איכילוב, תל השומר וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק ריק לאחר שאיבה
צ17/03/2019תודה, אכן הזרקתי אוביטרל אחד ביום רביעי ב 23:30 והשאיבה היתה ביום שישי בבוקר, אם הייתי מזריקה שניים יכול להיות שהיתה יותר הצלחה? ולגבי הטיפול החדשני איך הוא נקרא בדיוק כדי שאוכל לברר עליו, והשאלה איך אני פונה לקבל את הטיפול במידה וישנו, אני כבר ללא מימון ולא אמשיך אצל הרופא המטפל, האם אתה מטפל בשיטה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש17/03/2019שוב שלום צ,
אם היית מקבלת אוביטרל בריכוז כפול קרוב לוודאי היו הביציות נשאבות.
לגבי טיפול החדשני, הוא נקרא אקטיבציה של שחלה.
הטיפול מתבצע בשילוב של פעולת רופא עם עבודה של אמבריולוגים במעבדת IVF. אני בהכשרתי אמבריולוג קליני. אצלנו עדיין לא מבצעים את הטיפול החדשני הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק ריק לאחר שאיבה
צ18/03/2019תודה לך על מתן תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)