תרומת ביצית והצלחתה בפעם השלישית

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
 
  • תרומת ביצית והצלחתה בפעם השלישית
    עדי
    18/06/2020

    היי, אני בת 42 עברתי החזרת עובר מתרומת ביצית (7 בלסטו) בפעם הראשונה נקלט ונפל שבוע 5 לאחר ניסיתי שוב ולא נקלט.
    לפני חודשיים התגלה לי פוליפ בפתח הרחם הסירו לי אותו. כעת אני לפני הניסיון השלישי וממש פוחדת שזה לא יצליח. בעלי אמר אולי העוברים לא תקינים. ה-bmi שלי קצת יותר מ 35 האם זה ממש מפריע?

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    18/06/2020

    שלום עדי,
    הורדת עודף משקל זה תמיד טוב למטופלות הפוריות עם משקל גבוה. לגבי העוברים: כן, לא כל העוברים תקינים גנטית, גם אם הם נראים מצויין תחת בדיקה מיקרוסקופית. זה הטבע. ברור שמאותה קבוצה של ביציות מאותה תורמת, רק חלק מעוברים יתפתחו לעוברים תקינים. אבל גם זה לא סוף הסיפור. להריון צריך גם עובר תקין וגם רירית הרחם תקינה היודעת לפתוח "חלון השרשה" בזמן הנכון. אם עובר תקין מגיע לרירית הרחם וחסר סנכרון (לכול אישה הוא קצת שונה) ביניהם, אז לא יווצר הריון. בכל התהליכים הקשורים להריון קיימים גורמים שונים המשפיעים על הצלחתו.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שאלת המשך

    עדי
    19/06/2020

    אם כך, באם רירית הרחם שלי תמיד כביכול עבה ותקינה אך עדיין יש סיהוי שמשהו בחישוב חלון ההזדמנויות שם יפוספס?? איך אפשר יותר לדייק? אני מקבלת אסטרופם מהיום השני למחזור.העניין שמחזור היום הראשון מבחינתי זה לא הזרם דם ממש אלא דימום קל בניגוב)סליחה על התיאור יום לפניי? האם אני טועה??אני פוחדת שאם אמי טועה משהו יכול פה להתפספס..

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    19/06/2020

    כן, גם אם רירית נמצאת בעובי המתאים, זה לא אומר שקיים סנכרון בין חלון ההשרשה ונוכחות עובר ברחם.
    ממליץ להתיעץ לגבי הסנכרון (רירית-עובר) עם רופא המטפל, למראת שהיום עדיין אין בידנו כלים טובים לטפל בבעית הסנכרון.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


