למשקל עודף יש קשר להפלות חוזרות מתרומת ביצית?

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
053-4877802
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש
053-4877802 ללא פרסום בפורום
 
  • למשקל עודף יש קשר להפלות חוזרות מתרומת ביצית?
    עינת
    19/07/2020

    היי, אני כבר מיואשת.
    זו הפעם השלישית שלא הצלחתי עם עובר בלסטו, יום 5 אני בת 42 עם משקל עודף גבוה. בהחזרה הראשונה הייתה בטא גבוה אך הייתה הפלה טבעית שבוע 5+5 החזרה שנייה לא הצליחה כלל החזרה שלישית הפלה טבעית נוספת שבוע 5.. הרופא שלי אמר שעם תרומה משקל הגוף לא צריך להפריע.. אני תוהה.. רירית הרחם הייתה מעולה, עברתי היסטורוסקופיה שבה הוסר לי פוליפ שגם נאמר שלא מפריע. אני בצומת דרכים והשאלה אם כדאי לרזות לפחות 20 קילו ואז לחזור להחזרות... יש להפיק לקחים מהמצב...

    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אליעזר גירש - 053-4877802


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    20/07/2020

    שלום עינת,

    משקל עודף מפריע לפוריות. ההפרעה העיקרית היא ברמת השחלה (התפתחות זקיקים ואיכות הביציות). השפעת משקל עודף על קליטה להריון היא מיזרית אבל קיימת. ממליץ קודם כל להוריד משקל ודבר שני, ממליץ להחליף את התורמת.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בהמשך לשאלה על עודף המשקל בתרומת הביצית...

    עינת
    20/07/2020

    האם אני זקוקה לפונדקאות לדעתך? או שלמרות שהעוברים בלסטו איכותיים עליי להחליף תורמת? נשארו לי עוד 4 עוברים.לפי מה שכתבת עודף המשקל מפריע אם הייתי במהלך טיפולים.כאן זו רק החזרת עוברים...

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    20/07/2020

    עדיין ההמלצה היא לרדת במשקל. דבר נוסף, הייתי משתמש בכל העוברים שיש לך, לא לוותר. אם לא תצליחי לאחר שימוש בעוברים הקיימים המלצתי היא להחליף את התורמת.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בהמשך לשאלה על עודף המשקל בתרומת הביצית...

    עינת
    20/07/2020

    תודה רבה לך על החדרת התקווה.. קל מאוד להתייאש..אמרתי לעצמי קחי את עצמך בידיים תרזי ותמשיכי! אולי תרומה נוספת תוך כדי כדי לזרז ההליך...האם אתה סבור שאפשרי להחזיר 2 בלסטו? הרופא שלי נמנע מזה...אני בת 42 אולי בגלל זה..אני תוהה אם ייתכן שארבעת העוברים הנוספים שברשותי יותר מוצלחים מבחינה גנטית..

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תגובה

    ד''ר אליעזר גירש
    21/07/2020

    שלום עינת,

    המלצה היא להחזיר עובר אחד. במיוחד אם מדובר בתרומת ביצית. יש תקווה שאחד מתוך 4 עוברים השמורים עבורך יתן לך הריון המיוחל.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


