מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אי הצלחה בתרומת ביצית ועודף משקל גבוהרז אלון01/08/2020
רציתי לדעת באם יש עוברים המוגדרים "בלסטו" עדיין מתוכם ייתכן לא טובים ויותר טובים? לאחר 2 הפלות בשבוע 5 בדיוק באותו השלב בדיקת היסטורוסקופיה תקינה, בדיקות קרישיות הדם קטינות ואף ביצענו קריוטיפ לבעלי יצא תקין ,הרופא שלי החליט שהמשקל הגבוה שלי 109 קילו הוא הגורם להפלות.
הפחד שלי שאפילו אם אקח פסק זמן וארזה 40 קילו עדיין העוברים לא יהיו טובים? האם יכול להיות שבשל משקל גבוה זה לא נקלט? אני מכירה כמה נשים עם משקל גבוה שכן נקלטו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש30/08/2020שלום רז,
משקל עודף בהחלט מהווה גורם ידוע לחוסר הריון. זה לא אומר שנשים עם עודף משקל לא נכנסות להריון.
לשאלתך לגבי תקינות עוברים בשלב הבלסטוציסט: לא כל עובר בשלב הבלסטוציסט תקין מבחינה גנטית. בכלל רוב העוברים בטבע אינם תקינים ועוברים הפלה. סיכוי יותר גבוה לתקינות עובר בלסטוציסט (יום 5 להתפתחותו) ביחס לעובר בן 3 ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלה על עודף המשקל בתרומת הביצית...
רז אלון31/08/2020הוחזרו לי בלסטו יום 5 וזה נכשל.. האם ייתכן שעודף המשקל אצלי יכול להיות הגורם היחיד לחוסר ההצלחה באם כל שאר הפרמטרים כמו: רירית רחם תקינה,היסטורוסקופיה תקינה,קריוטיפ תקין של התורמת וסעלי תקין,בדיקות קרישיות יתר בדם תקינות יצאו תקינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תגובה
ד''ר אליעזר גירש31/08/2020שלום רז,
עודף משקל משפיע על שינויים במטבוליזם של הגוף וזה עלול להיות גורם שלילי לקליטת הריון.
דבר נוסף, שכבר הסברתי לך קודם, הוא תקינות גנטית של עובר, במקרה שלך של בלסטוציסט. רוב העוברים בטבע אינם תקינים גנטית ואינם נותנים הריון תקין. יש להמשיך עם טיפולים בתקווה שתצליחי להיכנס להריון תקין מאחד הטיפולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)