החזרת עובר יום 5 מוקפא

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• החזרת עובר יום 5 מוקפא
    ג`ניפר
    18/03/2022

ד"ר גירש שלום,
    תודה על האפשרות לשאול אותך, ותודה על התשובות הסבלניות והמפורטות.
    אני בסבב החזרת מוקפא על בסיס טבעי. הביוץ היה בחמישי, כי הוא תוזמן ע"י מתן אוביטרל. ההחזרה מתוכננת ליום ראשון.
    מכאן אפשר להניח שמדובר בהחזרת עובר יום 3.
    אבל הבנתי מהרופאה שלי שיוחזר עובר יום 5 בדירוג 4aa.
    האם יכול להיות מצב כזה ששלושה ימים מהביוץ יוחזר דווקא עובר יום חמש?
    האם ייתכן שמתן פרוגסטרון חמישה ימים לפני ההחזרה המתוכננת זה מה שקובע את גיל העובר שיוחזר ולא הביוץ? כלומר, שהספירה תהייה מתחילת מתן הפרוגסטרון ולא מיום הביוץ? מקווה שאני מובנת...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עובר יום 5 מוקפא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    18/03/2022

שלום ג'ניפר,
    פרוגסטרון מתחיל לעלות בצורה טבעית יחד עם התחלת ביוץ. הרבה רופאים מתחילים לתת פרוגסטרון יום לפני ביוץ בדומה למה שקורה בטבע אם כי בטבע ריכוזי פרוגסטרון בשלב זה נמוכים עד בערך יום 6-7 לאחר הביוץ כאשר רמת פרוגסטרון מגיעה לרמה כמעט מקסימלית. בכל מקרה, עובר בן 5 ימים צריך לחזור לרחם האישה ביום 5 לאחר הביוץ. ממליץ לשוחח עם רופא המטפל שלך ולברר לגבי גיל העובר שעומדים להחזיר לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

ג`ניפר
    18/03/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו