תהליך מתקדם בתרומת ביצית בישראל

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• תהליך מתקדם בתרומת ביצית בישראל
    איריס
    12/05/2023

אחרי כל ההתייעצויות עם רופאים ופרופסורים בדיקות וכד' , רזרבה שחלתית נמוכה מאוד, איכות ביציות נמוך, וזאת 5 שנים אחרונות שמנסים להריון . כיום אני בת 44 , השלמתי עם העובדה לתרומת ביצית , התורמת כבר התחיל הורמונים ובעוד כשבוע יעשו לה שאיבה. השאלה שלי - מאחר ואני הלכתי על המסלול של תורמת ישראלית יהודיה , מכבי ממן את התהליך למעט דמי השתתפות מצידי, אני רוצה להכתיב לרופאה שלהם (שהיא לא רופאה שלי אבל הם לא מאפשרים להכניס רופא פרטי שמלווה אותי לתהליך) שאחרי השאיבה לבצע מהלך של עובר יום 5 ואז להקפיא . האם במקרה כזה כאשר כל המדדים הבריאותים אצלי הם תקינים ומבחינה גנטית לעובר גם , האם הסיכוי להריון גדול יותר ? ועוד שאלה קטנה האם ידוע לך שלאחר הקפאת עובר מבית חולים בהרצליה אני יכולה פשוט להעביר אותו לאסותא ? כדי שכן אוכל שהרופא שאני סומכת עליו יכין אותי להחזרה ויעשה בעצמו את ההחזרה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד''ר אליעזר גירש
    13/05/2023

שלום איריס.
    כן בהחלט, יש סיכוי טוב להריון. כן, את יכולה להעביר עובר קפוא ממרכז רפואי אחד למרכז רפאי אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו