מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החזרת עוברים יום 6אמל25/02/2024
בת31 בעלי עם זרע נמוך ואנחנו נשאים לתלסמיה עושה pgd יש לי ילד
עשיתי 6 החזרות שלו צלחו
שלוש ההחזרות האחרונות היו עוברים של יום 6
הראשון עובר טרי בדירוג 5AA
השני באיכות 6AA שירד הדירוג אחרי ההפשרה ל 6bb
האחרון 6AA שאחרי ההפשרה נשאר 6AA
זה נחשב כשלון חוזר של הטיפול ?
אם כן איזי בדיקות אני צריכה לעשות כדי לדעת אם יש בעיה שצריך לטפל בה ?
נשארו לי שלוש עוברים שהם בדירוג 6BB ונמאס לי ולא רוצה לחזור כדי לעשות את הטפולים כי אם 6AA לא מצליח איך 6 BB יצליח ?
אני במצב נפשי לא טוב אני מודה לך אם תעני לי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש26/02/2024שלום אמל
אני מבין את מצבך הנפשי. קודם כל ברצוני להבהיר שבלסטוציסט בדרגה BB אינו שונה בהרבה מדרגה AA. בלסטוציסטים בדרוג BB נותנים הריונות כמעט באותה רמה כמו AA. חשוב לדעת מצב פלואידי (או אנפלואידי) של עוברים. השאלה היא האם עשו PGT רק לבדיקת טלסמיה או גם לבדיקת אנפלואידיות?
יש לדעת כי ככלל עוברים אחרי ביופסיה נותנים הריונות ברמה נמוכה יותר ביחס לעוברים ללא ביופסיה, אבל במקרה שלכם אין בררה וחייבים לבצע ביופסיה עבור בדיקה גנטית.
ממליץ להשתמש בכל העוברים שנדגמו ונשמרו עבורכם ונמצאו תקינים כי קיים סיכוי טוב להריון. אני מבין את התסכול שלך ולכן ממליץ להיות בקשר עם פסיכולוג, עדיף פסיכולוג של יחידת IVF (היום כמעט בכל יחידת IVF יש פסיכולוג, המלווה את הזוגות).
להמשיך לנסות למראת התסכולים עד שתצליחו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)