מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גיל 41 הריון שלישי IVFמעין16/05/2024
שלום דר' גירש
אני בת 41+ מאוד רוצה ילד שלישי אך זה לא בא בקלות.
התחלתי תהליך IVF (סבב שני כרגע כי בראשון בגלל חום גוף לא הגעתי לשאיבה). נאמר לי שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה.
אציין כי כל הבדיקות תקינות (צילום רחם בדיקת זרע וכ') הריונות קודמים ספונטניים ללא בעיות מלבד הפלה בשבוע 6 לפני כחצי שנה עובר שלא התפתח.
רוצה לדעת מה באמת הסיכוי שלי להריון מהנסיון שלך (מטופלת במונופור 1200 צטרוטייד ודקפפטיל ואוביטרל לביוץ)? הייתי אופטימית עד כה אבל פתאום האופטימיות יצאה מהחלון :(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תגובה
ד''ר אליעזר גירש17/05/2024שלום מעיין,
מבקש ממך להמשיך להיות אופטימית, חשוב מאוד. יש לציין שפוריות האישה מתחילה לרדת סביב גיל 35, בצורה יותר משמעותית סביב גיל 38 ולאחר מכן פוריות האישה יורדת בצורה דרסטית מגיל 40 עד גיל 45. כל זה נובע משינויים בתוך הביציות ואחד הממדים הוא בהחלט רזרבה השחלתית שהיא נמוכה כפי שציינת. זה לא אומר שנשים בגילך לא נכנסות להריון ולידה, לא... פשוט בגיל זה לוקח יותר זמן ומאמץ. גם הפלות בגיל זה דבר נפוץ בגלל אי תקינות של ביציות וכך אי תקינות של עובר הנוצר, מה שגורם לחוסר השרשה או הפלה בשלבים המוקדמים של הריון. יש להמשיך לנסות להיכנס להריון. טיפולי IVF באים לעזור לך להגשים את חלומותיך, אם כי ישנן נשים בגילך שנכנסות להריון ספונטני. תמשיכי לנסות ובתיקווה גם תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)