עצבות ומדוע לא הצליח

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• עצבות ומדוע לא הצליח
    צפונית
    07/06/2024

הי ד"ר יקר, מרשה לעצמי לחזור להתייעץ אתך, אזכיר, אני בת 46 וחצי, תרומה כפולה. קניתי עוברים מהחברה שעלתה לכותרות והובטח שעברו מאות בדיקות גנטיות ואני מאמינה לכך . בעברי שישה IVF שנכשלו מהביציות שלי התחלתי בגיל 42.. וגם כמה הזרעות, אמרו לי תמיד שהרחם יפה . הפעם חשבתי שיהיה קלי קלות. הרירית לא הייתה מספיק עבה, הצלחתי לעבות ל-6.6 רק באמצעות הליכה וחשיבה חיובית ועדיין. הלכנו על מחזור טבעי, לא רציתי לקחת נרות תמיכה , התמיכה היחידה אדופסטון. שאלותיי:
    1. מה יכל להפריע להשרשה שהרי הסיכויים אמורים להיות גבוהים בתרומת ביצית ?
    2. האם כדאי לעשות בדיקת היסטרוסקופיה כמו שהרופאה חשבה?
    3. איך אוכל להעלות את הסיכויים שלי בצורה הכי טבעית? ממש לא רוצה הורמונים רבים. גם ככה השמנתי .
    4. הוחזר לי עובר יפה של יום חמישי. האם גם בתרומה יכולים להיות עוברים בעייתיים למרות שהכל טוב לכאורה? עד כמה חשובים הנרות האלה שאני שונאת
    תודה מראש ויישר כוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצבות ומדוע לא הצליח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

ד``ר אליעזר גירש
    08/06/2024

שלום צפונית,
    לשאלתך: נכון שבתרומת ביציות יש סיכוי גבוה יותר מאשר ביציות שלך כאשר את נמצאת בגיל מעל 40. כמו שאומרים "לטנגו צריך שנים", ז.א. להריון לא מספיק עובר טוב, צריך גם רירית רחם המוכנה לקלוט את העובר. עובי הרירית זה עדיין לא כל הסיפור, חייב "חלון השרשה" בזמן המתאים לעובר.
    הסטרוסקופיה בהלט מומלצת.
    בטבע רוב העוברים אינם תקינים לכן, מבחינה סטטיסטית, בטבע סיכוי ללידה עומד על כ-18%. גם בתרומת ביצית, רוב העוברים הנוצרים אינם תקינים, אך סיכוי להריון תקין גבוה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר יקר, מעדכנת

צפונית
    13/06/2024

הגיע מחזור, מתחילה מחדש, הרופאה הוסיפה 3 פעמים ביום אסטרופם לעיבוי רירית. החלטתי לא ללכת הפעם להיסטרוסקופיה ואם זה לא יעבוד אז אלך אחרי הטיפול הזה . כלומר אחרי שני כשלונות אם יכשל... מה דעתך? בתחושה שלי הרחם שלי בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ד``ר אליעזר גירש
    13/06/2024

בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו