פניה לד"ר בדולח בעקבות הכתבה בעיתון

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• פניה לד"ר בדולח בעקבות הכתבה בעיתון
    ת
    17/11/2008

ד"ר בדולח שלום,(לא בצלחתי להגיע אליך בדואר אלקטרוני אז אני מנצלת את הפורום) קראתי את הכתבה שהתפרסמה בעיתון הארץ ביום ראשון האחרון בו כתבתם על הסיכויים הנמוכים של נשים מבוגרות להיכנס להריון. ונזכרתי בחוב שאני חייבת לך כשהייתי בגיל שבין 41 ל 42 פגשתי אותך במרפאת הנשים של קופת חולים מאוחדת (ברחוב הטורים) בהתייעצות שלפני ניסיונות התעברות מגבר שהינו שותף להורות אך לא בן זוגי (דהיינו ניסיונות התעברות ללא מגע מיני). המלצת לי, בשל גילי, לעשות רק שני ניסיונות בהזרעה ומיד לפנות בניסיון השלישי להפריית מבחנה. למרות שהזמנת אותי לעבור את הטיפול במרפאה בהר הצופים פניתי למרפאה בעין כרם . שתי ההזרעות נכשלו אך הפרית המבחנה הראשונה שלי הצליחה, ההיריון היה קל, הלידה מוצלחת והילדה שנולדה לי בגיל 43 (13 שנה לאחר הלידה הקודמת) מקסימה. אני מרגישה שאני חבה לך תודה על פגישת הייעוץ ההיא (שבוודאי שכחת) .לא רק טיפול ארוך שלך בפאציינטית אלא גם פגישת יעוץ קצרה של עשרים דקות יכולים לשנות חיים ולהיות אחראית לאושר גדול. בתודה ת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוין

ד``ר יובל בדולח
    19/11/2008

שמחתי לשמוע על כך! כל הכבוד!
    נצא נשכרים אם תדרבני נשים שנמצאות היום במצבך אז, לא להמתין יתר על המידה ולפנות לטיפול.

דר. בדולח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו