מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פניה לד"ר בדולח בעקבות הכתבה בעיתוןת17/11/2008
ד"ר בדולח שלום,(לא בצלחתי להגיע אליך בדואר אלקטרוני אז אני מנצלת את הפורום) קראתי את הכתבה שהתפרסמה בעיתון הארץ ביום ראשון האחרון בו כתבתם על הסיכויים הנמוכים של נשים מבוגרות להיכנס להריון. ונזכרתי בחוב שאני חייבת לך כשהייתי בגיל שבין 41 ל 42 פגשתי אותך במרפאת הנשים של קופת חולים מאוחדת (ברחוב הטורים) בהתייעצות שלפני ניסיונות התעברות מגבר שהינו שותף להורות אך לא בן זוגי (דהיינו ניסיונות התעברות ללא מגע מיני). המלצת לי, בשל גילי, לעשות רק שני ניסיונות בהזרעה ומיד לפנות בניסיון השלישי להפריית מבחנה. למרות שהזמנת אותי לעבור את הטיפול במרפאה בהר הצופים פניתי למרפאה בעין כרם . שתי ההזרעות נכשלו אך הפרית המבחנה הראשונה שלי הצליחה, ההיריון היה קל, הלידה מוצלחת והילדה שנולדה לי בגיל 43 (13 שנה לאחר הלידה הקודמת) מקסימה. אני מרגישה שאני חבה לך תודה על פגישת הייעוץ ההיא (שבוודאי שכחת) .לא רק טיפול ארוך שלך בפאציינטית אלא גם פגישת יעוץ קצרה של עשרים דקות יכולים לשנות חיים ולהיות אחראית לאושר גדול. בתודה ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצוין
ד``ר יובל בדולח19/11/2008שמחתי לשמוע על כך! כל הכבוד!
נצא נשכרים אם תדרבני נשים שנמצאות היום במצבך אז, לא להמתין יתר על המידה ולפנות לטיפול.
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)