מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- למה זה לא הולך? :-(שרון14/12/2008
בת 38, התחלתי את הניסיונות להרות לפני כחמש וחצי שנים. ניסינו טבעי ולאחר כ 3 חודשים הריתי. הכל היה טוב: דופק בשבוע שישי, העובר התפתח יפה עד שבוע 12 ואז הסתבר שהדופק נפסק ועברתי גרידה. מאז, עשיתי צילום רחם והיסטורסקופיה ובעלי עשה בדיקת זרע והכל יצא מצויין. המשכנו לנסות טבעי עוד כשנה, עברנו בהמשך כ 10 הזרעות (עם הורמונים \ בלי הורמונים \ איקקלומין, 6 IFV. כאשר בכל הטיפולים נשאבו כ 10-12 ביציות והופרו תמיד בין 6-8 עוברים, תמיד עוברים יפים: 8 תאים ללא שברים, רירית מושלמת: תלת שכבתית 9, 10 מ"מ, הורמונים ברמה טובה ו: אין הריון עברנו לתרומת ביצית: עברתי עוד היסטורסקופיה שגם בה נאמר שהרחם יפה, אדום ורירית יפה. עד היום עברתי בתרומת ביצית 3 מחזורים של טריים שהוחזרו בין 2-4 עוברים מעולים ומחזור נוסף שבו הוחזרו עוד 3 עוברים מוקפאים ו: אין הריון מה עוד אפשר לבדוק \ לעשות??? מה יכולה להיות הבעיה? הרופא שלי אומר שזה פשוט מזל רע ושצריך להמשיך... מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר יואל שופרו15/12/2008שלום
בהחלט יש מקום לבירור נוסף לפני שמנסים עוד ועוד:
בדיקת כרומוזומים לבעלך (ולך אם חוזרים ל IVF רגיל- לא ברור אם יש ביציות בשלות ועוברים יפים מדוע הופנית לתרומה)
בירור קרישיות יתר מלא- לך
אם אין ממצא יש לשקול גם בירור חיסוני (HLA)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה ועדכון
שרון15/12/2008הרופא אמר לאורך כל הדרך שאני לא צריכה ללכת לתרומה ושהעוברים שלי מעולים. הוא גם בדק את הביציות תחת מיקרוסקןפ ואמר שהן טובות, אבל אני כבר לא יכולתי להמשיך בטיפולים מבחינה פיזית ונפשית וקיויתי שהישועה תבוא מהתרומה. לבעלי יש לדים מנישואים קודמים. האם גם במקרה זה הוא צריך בדיקת כרומוזומים? הרופא טוען שבדיקת קרישיות עושים רק כשיש הפלות חוזרות ולא קושי לכניסה להריון ולכן זה מיותר אצלי. מה דעתך? ושוב, תודה!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)