למה זה לא הולך? :-(

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• למה זה לא הולך? :-(
    שרון
    14/12/2008

בת 38, התחלתי את הניסיונות להרות לפני כחמש וחצי שנים. ניסינו טבעי ולאחר כ 3 חודשים הריתי. הכל היה טוב: דופק בשבוע שישי, העובר התפתח יפה עד שבוע 12 ואז הסתבר שהדופק נפסק ועברתי גרידה. מאז, עשיתי צילום רחם והיסטורסקופיה ובעלי עשה בדיקת זרע והכל יצא מצויין. המשכנו לנסות טבעי עוד כשנה, עברנו בהמשך כ 10 הזרעות (עם הורמונים \ בלי הורמונים \ איקקלומין, 6 IFV. כאשר בכל הטיפולים נשאבו כ 10-12 ביציות והופרו תמיד בין 6-8 עוברים, תמיד עוברים יפים: 8 תאים ללא שברים, רירית מושלמת: תלת שכבתית 9, 10 מ"מ, הורמונים ברמה טובה ו: אין הריון עברנו לתרומת ביצית: עברתי עוד היסטורסקופיה שגם בה נאמר שהרחם יפה, אדום ורירית יפה. עד היום עברתי בתרומת ביצית 3 מחזורים של טריים שהוחזרו בין 2-4 עוברים מעולים ומחזור נוסף שבו הוחזרו עוד 3 עוברים מוקפאים ו: אין הריון מה עוד אפשר לבדוק \ לעשות??? מה יכולה להיות הבעיה? הרופא שלי אומר שזה פשוט מזל רע ושצריך להמשיך... מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה זה לא הולך? :-(

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר יואל שופרו
    15/12/2008

שלום

בהחלט יש מקום לבירור נוסף לפני שמנסים עוד ועוד:
    בדיקת כרומוזומים לבעלך (ולך אם חוזרים ל IVF רגיל- לא ברור אם יש ביציות בשלות ועוברים יפים מדוע הופנית לתרומה)
    בירור קרישיות יתר מלא- לך
    אם אין ממצא יש לשקול גם בירור חיסוני (HLA)

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה ועדכון

שרון
    15/12/2008

הרופא אמר לאורך כל הדרך שאני לא צריכה ללכת לתרומה ושהעוברים שלי מעולים. הוא גם בדק את הביציות תחת מיקרוסקןפ ואמר שהן טובות, אבל אני כבר לא יכולתי להמשיך בטיפולים מבחינה פיזית ונפשית וקיויתי שהישועה תבוא מהתרומה. לבעלי יש לדים מנישואים קודמים. האם גם במקרה זה הוא צריך בדיקת כרומוזומים? הרופא טוען שבדיקת קרישיות עושים רק כשיש הפלות חוזרות ולא קושי לכניסה להריון ולכן זה מיותר אצלי. מה דעתך? ושוב, תודה!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו