מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכויי הריון מתרומת ביציתab17/12/2008
שלום אני אמורה לנסוע בחודש ינואר ולקבל תרומת ביצית בקייב כמה שאלות: אני בת 47 עברתי 2 לידות רגילות. מהם הסיכויים להתפתחות הריון בהחזרת עוברים טריים לעומת קפואים? האם גילי יוצר בעיה לשאת את ההריון? מה עובי רירית הרחם המומלצת לפני ההחזרה? אני מטופלת ב- פרוגינובה 2 ממ 3 כדורים ליום. קראתי דעות שונות לגבי טיפול בפרגינובה יש ממליצים לקחת 14 יום לפני ההפריה ולהמשיך לאחר ההפריה. אשמח לקבל תשובה מה עדיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר יואל שופרו18/12/2008שלום רב,
הסיכוי כמובן תלוי באיכות העוברים ואיכות ההכנה שלך כמובן. באופו כללי בעוברים טריים כ 50% ובמוקפאים 20-25%. פוריות טובה בעבר בהחלט משפרת את הסיכויים להרות. הגיל מעלה את הסיכון להפלות ולסיבוכי הריון. עובי הרירית המומלץ לפני התחלת פרוגסטרון- 7 ממ לפחות. פרוגינובה במינונים אלו הינו טיפול מקובל. את צריכה לקבל הנחיות מהרופא המטפל כמה לקחת ומתי. ככלל רצוי שרירית הרחם תחשף לאסטרוגן לפחות שבועיים לפני תחילת הפרוסטרון. שני סוגי התכשירים צריכים להלקח עד שבועיים מההחזרה (אם אין הריון) או סוף השליש הראשון (אם קיים הריון).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)