מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כשלוןשיר21/12/2008
שלום רב, אני בת 31 לאחר מס' הזרעות ושני נסיונות IVF הופניתי לתרומת ביצית בשל EGG FACTOR. כל הבדיקות עד עתה היו תקינות למעט קרשיות (אך בהתייעצות עם המטלוג הוסבר שמדובר בחריגה נפוצה) הוחזרו 2 עוברים באיכות מעולה בפדיוס לפני כ-3 שבועות והטיפול כאמור נכשל (לאחר החזרה לקחתי 3 כדורי פרוגינובה ביום, 300 ג' X 3 פרוגרסטרון, זריקת גסטון ליום וכדור אספירין+ מדבקת אסטרוגן). אני יודעת שמדובר "רק" בטיפול אחד אך איבדתי אמונה בגוף שלי. כמה נסיונות כדאי לבצע בטרם הרמת ידיים? אני מיועדת להחזרת מוקפאים - מה הסיכויים למחזור של מוקפאים? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר יואל שופרו22/12/2008שלום.
אני מצטער לשמוע שלא הצליח לכ/ם עד כה.
הסיכוי בהחזרת עוברים מופשרים תלוי מאוד באיכות העוברים לפני ההקפאה ובמיומנות של המעבדה המקומית, כ25% במצב אופטימלי.
אילו היית פונה אלי- הייתי עובר שוב על כל הבירור שעברת (האמור לכלול בירור קרישיות יתר מלא, היסטרוסקופיה, ובירור כרומוזומלי(במקרה שלך וידוא תקינות כרומוזומלית של התורמת).
לא סיפקת פרטים לגבי הרירית- עלולה להיות משמעותית. גם אם תקינה- כדאי לנסות פיפל.
בנשים צעירות להן תגובה נמוכה כדאי לבדוק X שביר- יכולות להיות לכך השלכות לגבי משפחתך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תשובתך
שיר22/12/2008אציין כי בוצע פיפל עובר לתרומה. רירית לפני נסיעה הייתה 8 מ"מ תלת שלבית ו-X שביר ויתר הבדיקות הגנטיות היו תקינות לחלוטין. אחרי כמה מחזורי תרומה (טריים ו/או מוקפאים) בדר"כ סביר לגבש מסקנות ולדעת אם צריך לתהקדם לפתרון אחר (אימוץ/פונדקאות)...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)