FSH גבוה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• FSH גבוה
    איילת
    22/01/2009

אני בת 42 וחצי לפני כחצי שנה נכנסתי להריון במחזור לאחר גלולות לצערי כבר מההתחלה לא היה דופק ועברתי גרידה. היום ה-FSH שלי ממש גבוה וזו פעם ראשונה שלא היה לי ביוץ, הבנתי שהאפשרות היחידה במצב הנוכחי היא תרומת ביצית. 1. האם מהנסיון שלך יש מצב שה-FSH יסתדר 2. האם מצבי רוח קיצוניים גורמים לשינויים הללו? 3. כמה עולה והיכן מבצעים תרומת ביצית? 4. ממה שאני מבינה במצב שאין ביוץ גם תרומת ביצית לא תעזור לי האם צודקת? 5. האם אני כבחורה רווקה יכולה לאמץ ילד? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FSH גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובות

ד``ר יואל שופרו
    24/01/2009

שלום,

1.כן. ניתן לחזור על הבדיקה ולהוסיף בדיקה נוספת לאימות- אינהיבין B ואסטרדיול.
    2. אם אכן מדובר במנופאוזה- יתכנו שינויי מצב רוח עקב כך ולא כגורם.
    3. קיימות תכניות שונות. בתכנית הדסה העלות היא כ 30000 ש"ח מחיר כולל (למעט תרופות). החזרת העוברים מתבצעת בצ'כיה במרפאה מהשורה הראשונה. לתכנית יתרונות רבים- במקום שאני אפרט אוכל להפנות אותך לפורום של תפוז. קראי את מה שהמשתתפות כותבות. זה יהיה יותר נכון ואמין כך.
    4. ממש לא. תרומת ביצית מתאימה גם לנשים ללא כל פעילות שחלתית- למעשה יותר פשוט לטפל בהן מאשר בנשים ששחלותיהן מתפקדות.
    5. למיטב ידיעתי כן, אך איני מתמצא בתחום זה. אנא פני לעו"ס.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו