רוצה להציל טיפול? דחוף, בבקשה ...

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• רוצה להציל טיפול? דחוף, בבקשה ...
    קיטקט
    23/01/2009

שלום, אני רוצה להציל את הטיפול הקרוב, אנא עזרו לי. רק ביום א' בערב יש לי תור אצל רופא הפיריון. אני לחוצה, וחוות דעתכם חשובה לי מאוד, ולו בשביל לדעת שלא הכל אבוד. בעלת מחזור סדיר, כל 28 יום (לעולם לא התפספס, גם לא בטיפולים). להלן ההשתלשלות: * שאיבת ביציות התורמת - 4.2 * החזרה צפויה ב- 9.2 (בלסטוציסטים) * וסת אחרונה - 20.12 * ביום 3 לוסת (22.12) - תחילת מחזור דמה, פרוגינובה X3 למשך 9 ימים. * תוצאות דמה - רירית 8 תלת שכבתית. הפסקת נטילת הפרוגינובה * בין 5-12.1 - שבוע של דימום קל והכתמות, עפ"י הרופא מדובר בהתפרקות הרירית. בוצע US - אכן רירית דקה (ירדה מ-8 ל- 3). * מיום ה' (15.1) - פרוברה X3 ביום למשך 3 ימים (למרות שוסת אמורה להופיעה ב- 17.1), הרופא רוצה לוודא שאכן תתקבל + 3.75 דקקפפטיל * עד היום (23.1) אין סימן לוסת... :-( שאלותיי: 1) האם הדימום הקל שהיה ביחד עם תוצאות ה- US מצביעים על כך, שהייתה סוג של וסת? 2) האם ע"מ להציל את הטיפול, לא לחכות לוסת, ולהתעקש עם הרופא ולהתחיל ביום א' בכל זאת בנטילת הפרוגינובה, כך שעד ההחזרה יהיו 14-16 ימים של בניית הרירית (למרות נטילת הפרוברה לפני יותר משבוע)? תודה מראש ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר יואל שופרו
    24/01/2009

שלום רב,

לצערי איני יכול להשיב לך.

מטרת הפורום היא לספק מידע ולא לתת ייעוץ בסיטואציות ספציפיות במקום הרופא המטפל- שעליו מוטלת האחריות לטיפול שלך. לא נכון לעשות זאת מכל מני סיבות. אנא הביני זאת.

בהצלחה,

ד"ר שופרו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו