אולי אתם יכולים לעזור

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• אולי אתם יכולים לעזור
    פורים
    09/02/2009

שלום לכם למה המדינה לא ממנת את הטיפול הזה של תרומת ביצית, אני יודעת שלא אתם קובעים ואתם רק עוזרים ועוד משיבים פה על שאלות אך שאלתי היא רצינית, באמת מעניין אותי לדעת למה המדינה לא מאפשרת לבנות שצריכות לעבור תרומת ביצית לעבור זאת ללא תשלום, או לפחות תשלום מועט, המון נשים לא יכולות להרשות לעצמן לשלם סכומים כאלה ועוד זה לא אומר שזה בטוח יצליח ואז לפעמים שוב ושוב. אז בנוסף אני אשמח לדעת האם אפשר לעשות משהו? או למי לפנות שקשור לעניין בממשלה? אולי אתם בתור רופאים יודעים זאת? אני באמת מצטערת שאני פונה אליכם אך זה שקופות חולים מחזירות סכומים מצחיקים לעומת ההוצאות וגם מגבילים את הטיפולים , אז אין למי לפנות. ובסה"כ תרומת ביצית מורה על בעיה רפואית. אז שוב תודה וסליחה אם זו רק הטרדה, אך ממש הייתי רוצה לעשות משהו בנידון. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי אתם יכולים לעזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר יובל בדולח
    10/02/2009

כפי שאמרת - אנו איננו קובעי המדיניות. ובכל זאת-
    ראוי לזכור שמדינת ישראל היא מדינה שמממנת טפולי פוריות באופן גורף, כפי ששום מדינה בעולם אינה עושה (למיטב ידיעתי). יש הטוענים שגם מימון זה אינו מוצדק אם מתווכחים כיצד לחלק את "העוגה" לכל צרכי הבריאות של הציבור.
    הנקודה שניתן כן לציין בפני קופות החולים, לדעתי, נוגעת לקבוצת הנשים שמתקרבת לגיל 45 (הגיל המקסימלי שמאושר טיפול של הפררית מבחנה). לקופה משתלם יותר לממן מחזור תרומת ביצית אחד ששיעור ההצלחה בו מתקרב ל- 50% במקום לממן אינסוף מחזורי IVF שכל אחד, עלותו כ- 10,000 ש"ח, וסכויי הצלחתו - אחוזים בודדים בלבד.

בהצלחה,
    דר. בדולח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו