טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני מטופלת ב-IVF אתמול שאיבה של 21 ביציות - 18 טובות ו-9 הופרו, מחר החזרה :) תחזיקו לי אצבעות!! תמיד רציתי לתרום למי שאין לה ואני מבינה שאם אני מטופלת ב-IVF זה אפשרי מה התהליך? כמה ביציות צריך לתרומה? מה קורה לביציות שלי שלא הופרו? מה הנוהל לגבי הדיסקרטיות של התהליך? האם ניתן לבצע את התרומה דרך אותו מרכז בו אני מטופלת? למי פונים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
למרבה הצער ניתן לתרום רק מיד עם השאיבה. דהיינו באותה עת שביציותיך הופרו עם זרע בן זוג במידה והיית תורמת - הביציות הנתרמות היו מופרות עם זרע הזוג המקבל. יש לתאם זאת מראש. אולי בפעם אחרת.
תודה על הנכונו ובהצלחה ב- IVF . דר. בדולח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד