בת 33 ללא ילדים- שאלה/ות

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• בת 33 ללא ילדים- שאלה/ות
    33 ללא ילדים
    29/11/2009

הי ,
    חזרתי לפני כשבועיים וחצי מהחזרה בצ'כיה , תשובת בדיקת ההריון היתה שלילית
    בעלי ואני התאכזבנו מאוד , אני ממש נכנסתי לדכאון ... כמה שאלות לי בעניין הזה :
    א.האם יש משמעות אחרת , מעבר לסטטיסטיקה ..להצלחת הטיפול לאחר מספר ההחזרות?

ב.במהלך כל ההכנה לנסיעה הכל היה נראה ממש טוב : רירית 11.7 , עוברים שהוחזרו היו בעלי 8 תאים, בעלי נתן זרע טרי , עברתי הסטרוסקופיה (תוצאותיה היו תקינות ) , עשיתי פיפל , אסטרופם ואוטרגסטון בהתאם להוראות .... על פניו גילי הצעיר יחד עם כל מ שתיארתי בסעיף זה היו מתכון להצלחה... מה ניתן לעשות אחרת או בנוסף לקראת ההחזרה הקרובה ? יש לנו 2 עוברים קפואים נוספים....

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 33 ללא ילדים- שאלה/ות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר יובל בדולח
    29/11/2009

שלום רב!

אני מצטער שהטיפול לא עלה יפה!
    א. אחוזי ההצלחה להריון ולידה בטיפול בצ'כיה הם בין 40-50%למחזור טיפול. אחוז זה גבוה מאד אך אינו 100%. הסיבות לחוסר הצלחה במחזור מסוים קשות מאד ולרב בלתי אפשריות לניתוח. האכזבה מובנת לחלוטין, אך אל יאוש! יש סיכוי רב שלבסוף זה יצליח.

ב. יש לשבת עם הרופא המטפל ולנסות לחשוב איתו ביחד מה עוד ניתן להוסיף לטיפול על מנת שיצליח. כדאי לבדוק את איכות העוברים המוקפאים ותכנן את הבאתם לארץ.

בהצלחה רבה!!

דר. בדולח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו