טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן זוגי הוא נשא HIV לא הצלחנו להרות ב-IVF רגיל, והרופאים באירופה המליצו לנו לקבל תרומת ביציות. במרכז הרפואי שבו טופלנו באירופה, אין אפשרות חוקית לקבלת תרומת ביציות. האם ידוע לכם על מרכזים רפואיים בעולם שבהם ניתן לקבל תרומת ביציות ולהפרות את הביצית בזרע מנוקה של הבעל ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תנסי את היחידה של CARLOS SIMON בספרד. אם אין לו יכולת טיפול בזרע הרי שהוא יכול לספק ביציות תורמת אשר עברו ויטריפיקציה (זיגוג) וניתנות להעברה לכל מקום בקלות, והן בעלות פוטנציאל הפריה והתפתחות כמעט כשל ביציות טריות. לחלופין ניתן בהחלט להקפיא את הזרע המטופל ולהעבירו ליחידה שמוכנה וערוכה לטפל בו.
אנו בהדסה מתכוונים לפתוח אחרי פסח מרפאה פריון ייעודית לזוגות בהם הגבר נשא והאישה אינה נשאית. אני ארכז את המרפאה. בשלב ראשון נציע רק IUI - אני יודע שאינו רלוונטי עבורכם אך אני מאמין שהשירות יתפתח בהמשך.
בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד