הפריית ביצית מתרומה בזרע מנוקה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• הפריית ביצית מתרומה בזרע מנוקה
    נעמה
    10/02/2010

בן זוגי הוא נשא HIV
    לא הצלחנו להרות ב-IVF רגיל, והרופאים באירופה המליצו לנו לקבל תרומת ביציות. במרכז הרפואי שבו טופלנו באירופה, אין אפשרות חוקית לקבלת תרומת ביציות.
    האם ידוע לכם על מרכזים רפואיים בעולם שבהם ניתן לקבל תרומת ביציות ולהפרות את הביצית בזרע מנוקה של הבעל ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר יואל שופרו
    13/02/2010

שלום רב,

תנסי את היחידה של CARLOS SIMON בספרד. אם אין לו יכולת טיפול בזרע הרי שהוא יכול לספק ביציות תורמת אשר עברו ויטריפיקציה (זיגוג) וניתנות להעברה לכל מקום בקלות, והן בעלות פוטנציאל הפריה והתפתחות כמעט כשל ביציות טריות. לחלופין ניתן בהחלט להקפיא את הזרע המטופל ולהעבירו ליחידה שמוכנה וערוכה לטפל בו.

אנו בהדסה מתכוונים לפתוח אחרי פסח מרפאה פריון ייעודית לזוגות בהם הגבר נשא והאישה אינה נשאית. אני ארכז את המרפאה. בשלב ראשון נציע רק IUI - אני יודע שאינו רלוונטי עבורכם אך אני מאמין שהשירות יתפתח בהמשך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו