שאלה

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• שאלה
    הילה
    08/03/2010

אני בת 41.5 אחרי טיפול IVF חמישי נכשל ללא קליטה ו- 3 הזרעות,קצת מיואשת אבל לא מוותרת, מתלבטת לגבי תרומת ביציות, אני בקופת חולים כללית, האם יש החזרים דרך הקופה אני בביטוח פלטיניום?
    הבנתי שיש כל מיני מסלולים של טיפולים בתרומת ביציות, האם יש מסלול שהפעולה עצמה נעשית בארץ ולא בחו"ל, כמה טיפול כזה אמור לעלות?

אשמח לקבל תשובות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש מסלול בארץ

מונה
    08/03/2010

העלות בערך 30000 ש"ח 24000 לבציותת 4000 לבית חולים וקצת תרופת
    מחזרים מהקופה 11000 קופת ולים מכבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר יובל בדולח
    09/03/2010

שלום רב,

מומלץ בהחלט לשקול גם טיפול בתרומת ביצית.
    למיטב ידיעתי יש החזר שווה ערך למחזור IVF אחד לבעלי ביטוח פלטינום, אך יש לודא זאת מול קופת החולים.

יש אמנם מספר מסלולים של תרומת ביצית המבוצעים ע"י כמה יחידות IVF בארץ, בשיתוף עם יחידות בחו"ל. המחירים משתנים.
    למיטב ידיעתי, יש גם יחידות המציעות הבאת עוברים לארץ.
    כדאי להתרשם גם מאמינות התכנית, והליווי של הרופאים בתהליך כזה.
    הייתי מציע לך לקבוע פגישת יעוץ באחת היחידות הנ"ל, כגון הדסה, על מנת לשמוע יותר פרטים.
    בהצלחה!

דר. בדולח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו