מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלההילה08/03/2010
אני בת 41.5 אחרי טיפול IVF חמישי נכשל ללא קליטה ו- 3 הזרעות,קצת מיואשת אבל לא מוותרת, מתלבטת לגבי תרומת ביציות, אני בקופת חולים כללית, האם יש החזרים דרך הקופה אני בביטוח פלטיניום?
הבנתי שיש כל מיני מסלולים של טיפולים בתרומת ביציות, האם יש מסלול שהפעולה עצמה נעשית בארץ ולא בחו"ל, כמה טיפול כזה אמור לעלות?
אשמח לקבל תשובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש מסלול בארץ
מונה08/03/2010העלות בערך 30000 ש"ח 24000 לבציותת 4000 לבית חולים וקצת תרופת
מחזרים מהקופה 11000 קופת ולים מכבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר יובל בדולח09/03/2010שלום רב,
מומלץ בהחלט לשקול גם טיפול בתרומת ביצית.
למיטב ידיעתי יש החזר שווה ערך למחזור IVF אחד לבעלי ביטוח פלטינום, אך יש לודא זאת מול קופת החולים.
יש אמנם מספר מסלולים של תרומת ביצית המבוצעים ע"י כמה יחידות IVF בארץ, בשיתוף עם יחידות בחו"ל. המחירים משתנים.
למיטב ידיעתי, יש גם יחידות המציעות הבאת עוברים לארץ.
כדאי להתרשם גם מאמינות התכנית, והליווי של הרופאים בתהליך כזה.
הייתי מציע לך לקבוע פגישת יעוץ באחת היחידות הנ"ל, כגון הדסה, על מנת לשמוע יותר פרטים.
בהצלחה!
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)