תרומת ביצית

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית
    רויטל
    22/06/2010

אני בת 35 מעונינת להיכנס להיריון עשיתי בדיקת דם להורמונים ונאמר לי מהרופא שהבדיקות לא תקינים שהשחלות לא מתפקדות טוב ושייתכן שאזדקק לתרומת ביציות!!!!!!!!!! שאלתי היא איך זה מתנהל האם אצטרך לחכות שמישהי לתרום לי ביציות?איך מתנהל תהליך תרומת הביציות ואם אין מי שתתרום מה אפשר לעשות? אנא ענו לי בדחיפות!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרומת ביצית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרומת ביצית

משה
    24/06/2010

בחצי שנה הבאה רק בחול-5000 יורו לאחר מכן מישראליות.לא ברור מה יהיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר יובל בדולח
    25/06/2010

שלום רויטל,

כדאי לחזור על הבדיקות ולהוועץ ברופא המומחה לפוריות. בכל מקרה, תרומת ביציות היא רעיון שלמרות הקושי לקבל אותו הפך נשים וזוגות רבים למאושרים.
    לאחרונה, עבר חוק המאפשר תרומת ביציות בארץ, אך יישומו יארך בודאי מספר חודשים ויותר. בינתיים, ההליך מבוצע ע"י יחידות IVF בארץ, בשיתוף יחידות מחו"ל.
    כדאי לקבוע תור באחת מיחידות אלו (כמו הדסה הר הצופים, או עין כרם בירושלים, אלישע בחיפה, ועוד) ולקבל מידע מעודכן.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו