מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ישום חוק הביציות בארץ- מתי?רוני26/06/2010
אני בת 44. מנסה קרוב ל-3 שנים להיכנס להריון עברתי טיפולי ivf ללא הצלחה, כאשר בשני הטיפולים האחרונים לא היו כלל ביציות. נאמר לי שאין טעם בהמשך הטיפול ושעלי לפנות לכיוו של תרומת ביצית.
שאלתי היא אם ניתן לבצע הפריה מתרומת ביצית בארץ כבר עכשיו ןאם כן למי לפנות?
אני עייפה ומותשת ואשמח לקבל פרטים מכוונים
תודה וכל הכבוד77* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרומת ביצית בארץ
אור28/06/2010גם אני בת גילך. עברתי מספר רב של טיפולי פוריות ללא הצלחה עד שהחלטתי לפנות לאופציה של תרומת ביצית. עשיתי את תרומת הביצת דרך בית חולים אלישע בחיפה שעובד עם בית חולים אסותא שיש לו הרשאה חוקית לעסוק בתרומת ביצית. במסגרת מסלול זה מובאים עוברים טריים מאוקראינה (הזרע של בעלך נשלח לאוקראינה באמצעות הרופא הישראלי שמטפל בכל הפרוצדורה). העוברים מתפתחים כיומיים בארץ עד שהם מוכנסים לגופך. ההכנה היחידה שלך לטיפול היא באמצעות כדורים (אנדומטרין) שמיועדים להכנת רירית הרחם לקליטת העוברים וכדורי פרוגינובה שמיועדים למנוע ביוץ. ההכנה לפי למיטב זכרוני היא כחודש או חודשיים לפני הכנסת העוברים. בדכ מכניסים כשני עוברים.
למרבה המזל נכנסתי להריון כבר בטיפול הראשון. אני כרגע בחודש שביעי ומצפה בספטמבר להולדת ילדי הראשון. עלות הטיפול שכולל 4 עוברים ב-30000 ש"ח שמתוכם קיבלתי החזר 10 כ-11000 ש"ח מקופ"ח מכבי. אם 4 העוברים לא נקלטים בית החולים מאפשר תמורת תוספת 4000 ש"ח בלבד לקבל עוד ארבעה עוברים נוספים. כך שתמורת סכום של כ-34000 מקבלים 8 עוברים.
סיכויי ההקלטות ממסלול של תרומת ביצית עומדים עך 50% אבל בפועל יש לבית חולים אלישע הצלחות של 70 % . ממליצה לך בחום לפנות לאלישע או לאסותא כדי שתוכלי לממש את האמהות שלך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבית חולים אלישע
רחל21/08/2010בפועל לבית חולים אלישע בחודש יולי לא היו 50% הצלחה היות וחלק מההריונות היו הריונות כימים שנפלו אחרי זמן קצר. בבית חולים אלישע לא מוכנים לקחת אחריות לירידה באחוזי ההצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אור
רחל31/08/2010דבר ראשון אני מאחלת לך שיהיה בשעה טובה, שתזכי לנחת מילדך.
אני עשיתי לאחרונה שתי החזרות באלישע. היום הייתי בפגישה עם ד"ר קול. ד"ר קול אומר שהוא אינו מוכר עוברים הוא מוכר סיכוי להריון.
ד"ר קול נותן בפעם ראשונה 5-6 ביציות ובפעם שניה 3 ביציות ואין לו אחריות למספר עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאלישע התחרפנו, הם מוכרים אשליות.
ש.02/09/2010מידי תקופה, מקבלים באלישע פחות ופחות ...
זו חוצפה מצידם למכור בציות ואשליות !!!!!!
הרי אנחנו משלמות עבור עוברים, ועוברים טובים בלבד.
מי כעת תרצה את המסלול שלהם, אם הם לא מתחייבים לעוברים !?
אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה מעוגן המימון של העובריםהנוספים
לילוש02/09/2010הי אודה לך אם תוכלי להפנות אותי לאסמכתא כלשהי לגבי מימון הבאת העוברים הנוספים. איפה זה מעוגן?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר יואל שופרו03/07/2010רוני שלום,
אני מפנה אותך לתגובה שלי בנושא החוק החדש בארץ.
בשורה התחתונה- היום עדיין אין תרומת ביצית מוסדרת בארץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתי יתחיל הישום של חוק תרומת ביצית
לילוש02/09/2010האם ידוע לך מתי ניתן יהיה לקבל תרומה לפי החוק בישראל? מתי יתחילו ליישם אותו פה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר יובל בדולח04/07/2010רוני שלום,
התשישות מובנת - זה לא קל כלל.
אמנם נשמע שכדאי להתקדם לתרומת ביצית.
לא ברור עדיין מתי ואיך ייושם החוק שעבר בכנסת, מי יממן כל חלק וכו'.
אני מניח שלבסוף - יוקם מנגנון שיישם את החוק.
אם זמנך דוחק לך - אנא פני ליחידת פוריות בבית חולים העוסקת בנושא - לייעוץ.
(לדוגמא, אסותא בת"א, אלישע בחיפה, הדסה עי"כ או הר הצופים בירושלים).
בהצלחה!
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)