טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 41 לצערי לאחר מספר טיפולי הזרעה ועוד בטרם הגעתי להפרייה, נפסק לי כנראה המחזור וכנראה הגעתי לשלב בו איני מייצרת עוד זקיקים.
בכל מקרה ולאור המצב אני מתעניינת בתורמת ביצית.
ברצוני לדעת מהי הדרך לתרומת ביצית בארץ? האם הרישום לתרומת ביצית בארץ נעשה דרך הקופה? ישירות לבתי חולים? ציבוריים ו/או פרטיים? האם הקופה משתתפת בהוצאות?
אני מודעת לכך שבארץ מאגר הביציות לתרומה הינו קטן, אך בכל זאת אני לא רוצה לוותר על החלום לילד נוסף.
מאחר ואין באפשרותי לממן טיפולי תרומת ביצית בחו"ל האפשרות והתקווה היחידה שנותרה לי זה טיפול בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כדי לא לעשות COPY PASTE אני מפנה אותך לתגובה שלי לנושא שפרסמתי לפניכן (מצויין בנושא שלכולן). לצערי עדיין אין הסדרה בארץ, לא נראה לי שיהיה זול יותר באופן משמעותי וגם לא נראה לי שהקופות יממנו כ"כ מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד