מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול דמה , ופיפל ...ש.01/09/2010
האם חובה לעבור טיפול דמה ופיפל , לפני תרומת בצית ?
ובכמה אחוזים הם משפרים את אחוזי הקליטה של ההריון ?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר יובל בדולח01/09/2010פיפל - בדיקה האמורה לגרום לשגשוג הרירית וקליטה טובה יותר של העובר. אין הוכחה חד משמעית שהיא מסייעת ולכן היא לא הכרח.
מחזור דמה - נועד לבדוק כיצד מגיבה הרירית לטיפול הדומה לזה שבמחזור האמיתי - כדי להיערך לסוג הטיפול מראש.
בהצלחה,
דר. בדולח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה.. לרופא שלי - ד'ר שופרו.
אמא21/12/2010שלום רב,
1. האם הביופסיה הנלקחת בפיפל, נשלחת לבדיקה,
או שהמטרה "שריטה" הגורמת להתעבות רירית הרחם לקראת השתלת עובר ?
2. בתרומת בצית, הרי ישנם אחוזי השתרשות גבוהים ...
נמצא כי הפיפל לא שינה את שיעורי ההריונות ...
אפשר לוותר ? בבקשה ...
3. האם בימים סמוכים להשתלת העובר, יש צורך לחזור שוב על הפיפל ?
4. סף הרגישות שלי ... { בנוסף לפיברומיאלגיה ... }, וחוששת מכאב מפלח !!!!!
בכל זאת, קבעתי תור ... נראה מה יילד יום ...
5. בתודה מראש ובברכה : ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כמו ביופסיה מהערמונית ללא סדציה
אמא22/12/2010* סליחה על ההשוואה ....
אבל, יש לי חשש גדול מכאב ...
ובאמת ובתמים, לא מבינה את התרומה של הפיפל בטיפול דמה ...
* לאחר עוד שבוע של אסטרופם + אוטראגסטן, מה בודקים ?
E2 + פרוגסטרון ? ו - U.S רירית הרחם ?
ומה אח"כ ? מחכים לדימום ? ...
ואח"כ ההכנה להשתלת עובר ?
בתודה מראש ובברכה : ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך בבקשה.. לרופא שלי - ד'ר שופרו. - תגובה
ד``ר יואל שופרו22/12/2010היי
1. גם וגם
2. לא חייבים- כפי שהשיב ד"ר בדולח
3. לא ולא
4. לוקחים משהו נגד כאבים / חרדה 30-60 דקות לפני
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)