מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הי דר' שופרוורד04/09/2010
אנחנו במרחק "דילוג" מלבחור במסלול הדסה = אחרי שנה של התלבטויות והתחלת מסלול באלישע.
אני ובעלי מאוהבים בכם עוד לפני שלחצנו ידיים "בנעים מאוד".
התחלתי את הדרך בשיחה עם בשמת ה מ ד הימה. (לא יכולתם לבחור טובה ממנה)
השאלה שלי היא :
כמה פעמים להערכתך אנו נצטרך להגיע לירושלים - אנחנו מחיפה, במהלך התוכנית?
האם אתם מתחשבים בבדיקות קודמות או דורשים "חדשות" כמו : צילום רחם, היסטרוסקופיה , קרישיות וכו'.
האם אני אוכל לבחור את הרופא המטפל מהפאנל?
האם יש התחשבות בבחירת התורמות ?
והאם ישנם מיקרים בהם אתם פועלים לפי בינת הלב ולא לפי חוזה לגבי מוקפאים= אם אין מוקפאים במחזור , האם יש פיצוי כלשהו??
חשוב לנו לברר שניחנתם גם בתבונה וגם ברגישות.
אשמח לבהירות בנושא לפני פגישה.
תודה
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
ד``ר יואל שופרו04/09/2010היי ורד,
תודה על המחמאות. תשובותי:
1. כמה פעמים להערכתך אנו נצטרך להגיע לירושלים - אנחנו מחיפה, במהלך התוכנית?
קשה להעריך בדיוק- תלוי במקרה. לפחות פעמיים. בדיקות שוטפות (US וב.דם) אם אין בעיה אפשר לבצע במקום המגורים ולדווח.
2.האם אתם מתחשבים בבדיקות קודמות או דורשים "חדשות" כמו : צילום רחם, היסטרוסקופיה , קרישיות וכו'.
תלוי איזו בדיקה. היסטרוסקופיה, צ.רחם- חוזרים רק אם אירע משהו מאז ביצועה. קרישיות- אין צורך לחזור על הבדיקות הגנטיות. מחלות זיהומיות- שנה אחרונה.
3. האם אני אוכל לבחור את הרופא המטפל מהפאנל? כן.
4. האם יש התחשבות בבחירת התורמות ?. כן. בכל מחזור טיפול ביציות מ X תורמות מחולקות בין 2X נתרמות. יש רשימת עדיפויות, אך לא מובטח שכל הדרישות יענו (כמו כל דבר בחיים צריך להחליט מה חשוב ומה פחות).
5. והאם ישנם מיקרים בהם אתם פועלים לפי בינת הלב ולא לפי חוזה לגבי מוקפאים= אם אין מוקפאים במחזור , האם יש פיצוי כלשהו??. פועלים ע"פ חוזה, אך גם ע"פ בינת הלב- תלוי בכל מקרה.
6. חשוב לנו לברר שניחנתם גם בתבונה וגם ברגישות. אני מקווה שתיווכחי שכך הוא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה פשוט שנה טובה
ורד05/09/2010אם יוחלט על מסלול הדסה בסופו של תהליך מבלבל
אתה תהיה הרופא שנרצה שיטפל בנו
אתה אכן ניחנת גם ברגישות וגם בתבונה
שנה טובה לך דר' יקר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושנה טובה
ד``ר יואל שופרו13/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)