מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ל - ד'ר שופרו היקר.ש.12/09/2010
שלום רב,
האם תסכים לטפל באשה בת 50 בתרומת בצית, כאשר ברקע שלה:
פיברומיאלגיה
טרומבופיליה
סכרת גבולית - עד 115.
BMI 37
כעת בהרזיה ובפעילות ספורטיבית :
הגלוקוז יירד ...
BMI יקטן ....
פיברומיאלגיה - תשתפר {בזכות הספורט והתזונה הנכונה},
לטרומבופיליה ... יש את הקלקסן.
מה דעתך המלומדת ?
אל נא תשלח אותי לאימוץ, או לאם פונדקאית ! {אין לי יכולת}.
בברכת שנה טובה ומבורכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר יואל שופרו13/09/2010שלום רב,
כפי שציינת אם הבעיות מטופלות ונשלטות- אין מניעה עקרונית מטיפול. הגיל והפיברומיאלגיה- אינם בעיתיים. הBMI והסכרת- כמובן שכן ועלייך להפחית במשקל. הטרומבופיליה- תלוי מה המקרה. רק מקרים בהם אירעו מאורעות מסכני חיים הם הוראת נגד ממשית לטיפול.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
ש.13/09/2010תודה לתשובתך.
הטרומבופיליה אצלי - פקטור 2.
ביעוץ עם פרופ' ורון {מהדסה}, לדעתו, אין קונטרא אינדיקציה להריון שלי, עקב כך.
לאיזה BMI עלי להגיע, ע"מ לעבור השתלת עובר ? מה מינימום ה - ק'ג שעלי להפחית ?
כיום, BMI שלי עדיין ... 37 ....
עודף של 35 ק'ג ..........
כותבת ברגע של עצב וייאוש ....
עוד יהא טוב.
בתודה מראש ובברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד ש ... עונים פה ... הורדתי עוד ..
ש.15/09/2010צוחקת ...
אוקי, נותרו לי ... 30 ק'ג מיותרים.
{השאיפה : להגיע ל BMI נכון לי והוא 65 ק'ג}.
* לאיזה משקל עלי להגיע ע"מ שאוכל לקבוע תור אליך, ד'ר שופרו,
ולהתחיל בתהליך ?
בל נשכח .... אני בת 49 + 9 חודשים .......
ושוב, בברכת שנה טובה לך ולשלך ולכולנו.
אמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
ש.15/09/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר יואל שופרו20/09/2010אשמח אם תגיעי ל BMI 30 במידת האפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.
ש.21/09/2010ל - ד'ר שופרו שלום רב,
חישבתי את ה BMI המיוחל, כפי שכתבת ...
וזה אומר להפחית לפחות 15 ק'ג {אמורה להפחית 30 ק'ג}.
* האם עד שלא אפחית 15 ק'ג - לא מומלץ לי להתחיל טיפול ?
זה אומר, לדחות, ב: 3 חודשים {לפחות} ....
המשקל עלה במשך למעלה מ: 20 שנה ...
והירידה ....
מקווה שלא אבוד לי נושא האימהות ...
תודה לתשובתך וברכת חג סוכות שמח !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר יואל שופרו28/09/2010אוכל לתת לך תשובה רק פנים מול פנים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)