מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חששות כבדיםנועה01/12/2010
שלום רב.
לאחר התלבטויות לא מעטות בכלל (כשנה התלבטות בין המסלולים) ולאור התשובות "הנכונות" שלכם רופאי מסלול הדסה החלטנו פה אחד לבחור בכם.
אנחנו ממש לפני קביעת פגישה בהדסה ואז קראנו בפורום את הדברים והתחושות הקשות שחוות נשים שקשרו את גורלן עם המסלול שלכם.
הייתי ממליצה לרופאי הדסה לעצור דקה משיכרון החושים האופף את המסלול ולקרוא את דבריהן ואם ברגישות ובתבונה ניחנתם תואילו גם להגיב לדבריהן.
אותו סמפטום של שיכרון שכזה אפף את מסלול אלישע המוצלח , אותן תחושות קשות קורעות לב של מטופלות שהעבירו את המידע ברשת בין חברותיהן בפורום ומה נוצר- גל עזיבות המוני מאלישע לכיוונכם (גם אני בינהם).
.
זיכרו את שבועת הרופאים שעליה חתמתם בראשית דרככם., ברגעים אלו לפחות 6 נשים מהפורום מדברות על עזיבה המונית לכוון פרפ' לברן. הרגיש, הסובלני והיצירתי זה שלא נותן לאחיות למסור פרוטוקולים אלא רק להתקשר ולשאול לשלומנו.
גם חמי הוא פרופסור מלומד שעוסק במחקר חשוב בלונדון , מפורסם מאוד בתחומו והוא זה שלמד אותנו שרופא צריך לפעול מתוך רגישות ותבונה..חמי הוא זה שעודד לבחור בכם (יש לו חברים מימים ימימה שם, כשעוד גר בארץ) והוא זה שבביקור בימים אלו בארץ מרגיע את חששותינו
רופאי הדסה המלומדים : עצרו , חשבו, אספו קמצוץ רגישות והרגיעו את אותן הנשים שעל סף פירוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורום בתפוז
נועה01/12/2010פורום תרומת ביציות בתפוז- הוא הפורום המדובר
כנסו וחשבו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסלול הדסה
רחל06/12/2010כמטופלת של ד"ר שופרו אני יכולה לומר לך שהוא דואג לא רק להריון אלא להרין תקין.
הוא מאוד יסודי, קשוב, רגיש למטופולת, ש לי את מס' הנייד שלו למקרה הצורך.
איני יודעת על מה הטענות. הייתי קודם במסלול אלישע, טופלתי ע"י רופאה פרטית והיא אפילו לא בדקה את רמת הסוכר שלי בדם, ד"ר שופרו יודעים שכשאקלט אני אצטרך להיות במעקב בגלל סוכר גבוהה.
עשיתי שתי החזרות באלישע, ובהדסה ד"ר שופרו הוא זה שמצא בפיפל שרמת הפרוגסטרון שלי לא מספיק גבוהה. יומיים לפני הנסיעה התקשרה האחות לומר לי שד"ר שופרו מבקש שאגביר תמיכה.
בתאריך 25.11.10 נסעתי להחזרת עוברים בברנו.
ד"ר שופרו הרגיש מבלי שאמרתי לו שאני מתוחה ולכן התקשר וביקש מהרופא שליווה אותנו שישתדל להרגיע אותי, כי חשוב לו שאצליח. צורית היא האחות המלווה, היא קשובה ואכפתית. יומיים לפני הנסיעהה תקשרה לומר לי את מס' הביציות שקיבלתי וכן את כמות ההפריות. 10 דקות לאחר הנחיתה התקשרה לשאול לשלומי.
לפני ההחזרות בברנו כל מטופלת נכנסה לשיחה עם הרופא המלווה בשביל לדעת כמה עוברים נוצרו מהביציות ולהחליט כמה להחזיר. כולנו מבלי יוצא מן הכלל הינו מרוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות כבדים - תגובה
ד``ר יובל בדולח05/12/2010נועה שלום,
אינני חש שיש לנו "שכרון חושים" מהמסלול לתרומת ביצית בהדסה. צר לי אם קבלת רושם כזה.
מגוון המסלולים בארץ רחב ובודאי שכל מטופלת או זוג רשאים לבחור את המרפאה - רופא שיטפל בהם.
אני יכול רק להעיד מנסיוני שצוות האחיות -רופאים-מזכירה במרפאתנו מגלים רגישות לכל מטופלת ומנסים לעזור לה ככל יכולתם.
את מוזמנת להתרשם מתכנית הטיפול שלנו בהדסה ואח"כ כמובן לבחור במקום המתאים לך.
בהצלחה מכל הלב,
דר. בדולח
הדסה הר הצופים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחששות כבדים - תגובה לנועה
ד``ר יואל שופרו09/12/2010נועה שלום,
כרופא בהדסה רציתי להתייחס עניינית למקצת הטענות שהעלית.
אף אחד מאיתנו באופן אישי וגם לא כארגון אינו נמצא במצב של שיכרון חושים. יש לנו תכנית טובה שמתנהלת בצורה הוגנת ושקופה מול המטופלות, תוך שיתוף פעולה עם מרפאה בחו"ל שרמתה גבוהה בכמה סדרי גודל מהמקובל "בענף". את הסטנדרטים הגבוהים הצבנו אנחנו לעצמנו כי ככה אנחנו רוצים להיות.
האספקט הנפשי הוא חלק מהטיפול. כל אחד מאיתנו תומך במטופלות שלו כפי יכולתו, ואלו שצריכות מעבר ליכולת זו מופנות לאנשי המקצוע הרלוונטיים.
הפריעה לי במיוחד ההערה לגבי מסירת הוראות ע"י האחיות. הפרוטוקולים של המטופלות מוכנים ומותאמים אישית ע"י הרופא המטפלת של כל מטופלת. קליטת המידע מהבדיקות והעברת ההוראות שלנו - נעשית ע"י האחיות. החלק הזה הוא באחריות האחיות המנוסות שלנו וזה מקובל כך בכל העולם. פשוט, יש להן הרבה פחות טעויות. האחיות גם מוודאות ברחל בתך הקטנה שההוראות הובנו עד הסוף. זה המקצוע שלהן והן עושות את זה הכי טוב, בצורה סדורה ומול התיק. מזמן אנחנו (ורבים אחרים) הגענו למסקנה שזו הדרך הטובה והבטוחה ביותר להעביר הוראות ולוודא את הבנתן עם מינימום טעויות.
אם ההוראות נמסרות לך ע"י אחות IVF ולא רופא, הדבר מעיד על קיומו של גוף מסודר ומאורגן ואין בכך פחיתות כלשהי, נהפוך הוא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה חיובית עבור דר שופרו
חן עתאר יהלום22/10/2013הוא היה הרופא שליווה את הקבוצה בסבב האחרון לברנו
הוא רופא מדהים.יש לו סבלנות .רגישות הבנה ונתינה.
הוא מסביר בצורה יסודית.והוא מאוד נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)