אלינור

מנהל הפורום

ד"ר אליעזר גירש
ד"ר אליעזר גירש
לקביעת תור אצל ד"ר אליעזר גירש ללא פרסום בפורום

• אלינור
    אלינור
    09/02/2011

ד"ר שלום!
    אני בת 48 וזמני דוחק פניתי לפני מספר חודשים בבקשה לתרומת ביצית, עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות על ידי הרופא כמו כן בן זוגי ולאחר המתנה ארוכה נמצאה תורמת בחו"ל שלא עשתה עלי רושם של אמינות בנתונים שהעבירה. הייתי מעוניינת לקבל פרטים נוספים כיצד נרשמים ובאיזה בתי חולים ניתן להכנס להמתנה או לחילופין מקום אמין שאוכל לפנות אליו שיקשר אותי ללא המתנה ממושכת תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלינור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדסה הדסה ושוב רק הדסה

ורד
    09/02/2011

אלינור.
    מלב אל לב- ההמלצה שלי היא מסלול הדסה עין כרם.

חשוב שתכנסי לפורום תרומת ביצית בתפוז על מנת לקבל יותר ממושג על איך הדברים מתנהלים.
    ושם תראי באופן מובהק שיש אהבה גדולה למסלול הזה, לשיטתו, לרופאיו, לאחיותיו לאמינותו ואחראיותו.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדסה הדסה ושוב רק הדסה - תגובה

ד``ר יובל בדולח
    09/02/2011

חן חן לך על ההערות .
    המסלול משותף להדסה עין כרם והר הצופים.

בהצלחה לכולכן,
    דר. בדולח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלינור - תגובה

ד``ר יובל בדולח
    09/02/2011

שלום אלינור,

כמעט כל יחידות ההפרייה החוץ גופית בארץ מקיימות תכנית של תרומת ביצית בשיתוף עם חו"ל.
    אנא פני ל- 02-5844956 ויימסר לך מידע ראשוני על התכנית בהדסה. אני מקווה שהדבר יהיה לך לעזר.

בהצלחה רבה,
    דר. בדולח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו