מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עבור דוקטור יואל שפירוסי12/02/2011
שלום רב אני בחורה רווקה בת 40 מב"ש יש לי מספר שאלות בנושא תרומת ביצית וזרע
מבדיקות שערכתי ומשיחה שלי עם פרופסור לוננלפלד מסורוקה נאמר לי שאני סובלת מרזרבה שחלתית והסיכוי שלי להרות מטיפולי IVF הם 5% בלבד. אציין שטרם עברתי טיפולי IVF ונשלחתי לבצע אולטרסאונט רחם תלת מימדי וחיסונים, הוחלט לנסות טיפול אחד של הזרעה הזרקתי לעצמי מונפור במשך שבועיים 6 אמפולות ה- LSH שלי ירד מ- 18.8 ל- 15.8 ומיד שהייתי אמורה להיות מופנית להזרעה בייצתי לפני הזמן.
ברור לי שהסיכוי קלוש מאוד ללא תרומת זרע שאלותי הן:
1. מהי עלות הטיפול של תרומת ביצית וזרע? ומהן סיכויי ההצלחה?
2. האם ניתן להביא לארץ את הביצית במקום לנסוע לחו"ל? והאם זה מוזיל את העלות?
3. אני חברה בקופת חולם לאומית ויש לי ביטוח משלים מבדיקה איתם נאמר לי שיש
השתתפות במידה וטיפול מתבתע בארץ.
4. הייתי רוצה לדעת במנת זרע כמה טיפולים ניתן לבצע?
5. האם תורמת הביצית עוברת בדיקות? ואם כן על מה עלי לשים לב במיוחד?
6. האם כדאי לנסות לבצע את הטיפולים דרך בתי החולים כמו אסותא?
7. שמעתי לאחרונה שטיפולים כאלו נערכים גם בתורכיה אשמח לדעת אם זה מזיל את
העלויות?
כפי שאתה רואה אני ממש ממש מבולבלת אשמח לקבל הכוונה ופרטים לשאלות ששאלתי.
שבת שלום ומבורכת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עבור דוקטור יואל שפירו - תגובה
ד``ר יובל בדולח21/02/2011שלום רב!
אמנם חסר לך מידע רב.
כדאי להגיע לשיחה פנים אל פנים על מנת לקבל מידע.
אנא פני לאחד המרכזים העוסקים ב- IVF וגם בתרומת ביצית, כמו המרכז שלנו - הדסה הר הצופים בירושלים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק הדסה!!!!!
רחל21/02/2011אני מטופלת בהדסה, ד"ר שופרו, ומאוד...מאוד מרוצה. מרוצה מאוד מד"ר שופרו, אני מרגישה אכפתיות מצידו, אחראי, אני מרגישה לגם לו חשוב שאצליח, יש לי קשר ישיר אליו גם במייל וגם טלפוני.
כל הצוות נחמד ומאוד אכפתי.
כדאי שתבחרי לך רופא ותגיעי לפתיחת תיק, בדקות הראשוות תקבלי מענה לכל השאלות.
אין כמו הדסה, אני בקשר עם עוד מטופלות של רופאים שונים וכולן מרוצות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)