טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בגיל 45 לאחרונה בחודשיים האחרונים הפסקתי לקבל וסת. אני רוצה להרות ואין לי בן זוג . האם במרפאה שלכם הטיפול כולל תרומת ביצית וזרע /עובר או אחר מה הפרוצדורה להתחיל תהליך ? האם אני צריכה לגשת תחילה לרופא משפחה או ישירות אליכם ? האם אני צריכה לעשות סידרת בדיקות לפני הפגישה ? אודה להכוונה הראשונית ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הטיפול כולל את כל הנחוץ (זרע, ביצית, ליווי של רופא+אחות וכו'). אנא צרי קשר עם המזכירה של המרכז הרפואי המתאים (כגון הדסה הר הצופים - 02-5844956/7, יעל) ובקשי:
1. רשימת בדיקות מקדימות שאותן ניתן לבצע בהפנייה של רופא המשפחה. 2. מידע ראשוני על הטיפול- מאחות מתאמת. 3. מועד לפגישה עם רופא+אחות לאחר שיש את תשובות הבדיקות.
בהצלחה רבה,
דר. בדולח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד