מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תואר שניורדית הכהן22/08/2011
התואר השני בלסלי הוא אמנם יקר, אך הוא איכותי מאוד. יש גם אפשרות באונ' חיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסלי
ת22/08/2011אם יש לך 100 אלף ש"ח את מוזמנת ללמוד בלסלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממה שאני מבינה ומפורומים מקצועיים
שיר24/08/2011ממה שאני מבינה ומפורומים מקצועיים שקראתי הבנתי שגם אם אני אלמד היום תעודה ואח"כ אצטרך לשלם שכ"ל נוסף להשלמה לתואר שני – בכל מקרה זה יגיע במקרה הטוב לשכ"ל של למעלה מ-100 אלף שקלים! ושלא נדבר על סתם עוד שנות לימוד מבוזבזות. לא נראה לי נכון לקחת מספר ולשים אותו בלי ההקשר הרחב שלו. מה גם שקראתי שהמסלולים לא יהיו מתוקצבים בחוק החדש וכבר יש הערכות שבכל מקרה התואר בטיפול באמנויות יגיע לסכומים דומים....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר
ת24/08/2011מצד אחד את כותבת ש "אם אני אלמד לתעודה" ומצד שני את כותבת "סיימתי לימודים בלסלי בשנה שעברה"...
דבר נוסף, לא בטוח שיהיה צורך בהשלמה מלימודי תעודה לתואר שני. החוק החדש עדיין לא חוקק ויש ויכוחים לגבי צורך אוטומטי בהשלמה לתואר שני.
חוץ מזה זה לא יגיע ל-100 אלף ש"ח. ההשלמה לתואר שני בחיפה היא שנתיים בשכר לימוד אוניברסיטאי לשנה של כ-12 אלף ש"ח
אפילו שהמסלולים במכללות לא יהיו מתוקצבים, כמו מה שקורה עכשיו, זה עדיין לא מגיע ל-100 אלף ש"ח בלסלי - שזאת שערוריה בפני עצמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה ששיר ...
שיר28/08/2011כנראה ששיר זה שם טוב לתרפיסטיות באמנות:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שלסלי
ת28/08/2011כנראה שלסלי הכניסה לעצמה גול עצמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עלמה 124/08/2011הבעייה הנוספת בלסלי היא שזו שלוחה מחו'ל וכשיעבור החוק הם יצתרכו לעבור "גיור " כדי להיות מוסד ישראלי . כמו אונ' דרבי שהייתה במזנו וכיום היא המרכז האקדמי .
זה עיניין שלוקח זמן .
עד אז אישית לא הייתי מסתכנת..
לגבי חיפה גם בתואר שלה יש כל מיני דברים לא ברורים
כמו למשל האם הMA שייך לפקולטה לחינוך ? (כפי שמצויין באתר של האוניברסיטה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסלי
ת24/08/2011לסלי הגישה בקשה למל"ג לקבל אישור ללמד במסגרת המתווה החדש של מל"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהMA בחיפה שייך לפקולטת בריאות ורווחה
שיר24/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בלסלי שום בעיה עם זה שהתואר אמר
שיר24/08/2011אין בלסלי שום בעיה עם זה שהתואר אמריקאי כי הם פועלים ברשיון של המל"ג. אני סיימתי בשנה שעברה לימודים וכמו אלפי בוגרים שלהם קיבלתי את הדיפלומה בצירוף אישור של משרד החינוך שהתואר של לסלי שקיל לתואר שני ישראלי. לידיעתך, בוגרי לסלי הם המובילים של התחום, כולל אחת ממנהלות הפורום הזה, ואין שום בעיה עם התואר שלהם...חשוב לדייק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורום
ת24/08/2011לא הייתי מגדיר את מנהל הפורום כמוביל בתחום בזכות זה שהוא מנהל הפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלפים
ת24/08/2011יש 5 אלפים מטפלים בהבעה ויצירירה בישראל.
איך בדיוק הגעת לאלפי בוגרי לסלי בישראל?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)