חינוך ואומנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חינוך ואומנות
    ורד
    04/09/2011

שלום,
    אני סיימתי לפני מס' שנים לימודי חינוך מיוחד עם התמחות באומנות בבית ברל. (מאז התגלגלתי לתחום של משאבי אנוש ובעצם לא עבדתי בתחום החינוך). התחום של חינוך ואומנות מאוד מתאים לי אני סובלנית ויצירתית אבל אני מרגישה שאני נופלת בין הכיסאות מכיוון שהתחום הוא כללי מדי. אם מחפשים מישהי בתחום אומנות לוקחים תרפיסטית (מה שכרגע לא מתאים לי ללמוד עוד 3 שנים)
    שאלתי היא האם יש קורס ספציפי שישלב בו גם את האומנות וכך אהיה יותר "מבוקשת" או לחילופין תחום באומנות שאפשר לעבוד איתו בחינוך המיוחד וגם לו יש ביקוש.
    תודה רבה
    ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חינוך ואומנות

הוספת תגובה

• חינוך ואומנות - תגובה

מיה גל M.A.
    04/09/2011

ורד שלום,
    האם תוכלי לנסות לעבוד בבי"ס לחינוך מיוחד כמורה לאמנות? כך תוכלי לשלב בין עבודה עם ילדי חינוך מיוחד לבין לימודי האמנות.
    אינני מכירה קורס ספציפי שאליו התייחסת בשאלתך. אולם אני בטוחה שעם הידע שלך הן באמנות והן בחינוך מיוחד תוכלי למצוא את הדרך להגיע אל הילדים וללמדם אומנות אולי אף עם ערך מוסף בעל נטיה טיפולית.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו