הסבה מקצועית-הת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסבה מקצועית-הת
    סמאח
    24/11/2011

שלום רב..
    אני בוגרת הנדסה אזרחית מהטכניון ,עבדתי במקצוע וכרגע אני בצומת של הסבה מקצועית...
    אחרי היותי אמא הרבה שינויים קרו באישיות שלי ...עניין הילדים חשוב לי יותר וחשוב לי להבין אותם..מצד אחר אני אוהבת תחום האומנות ...(במקצוע שלי הצלחתי אך לא הרגשתי סיפוק עצמי !).
    חשבתי הרבה ואני מתלבטת הרבה -מקצוע תרפיה באומנות הוא אחד המקצועות שחשבתי עלהים אך אני לא יודעת הרבה בנושא האם אתן יכולות לעזור לי :
    1-אפשרויות תעסוקהוקצת על המקצוע..
    2-האם במשך הלימודים אסופק גם מבחינת לימוד אומנות או הרוב תיאוריה כמו בטכניון !!!.
    3-איזה מוסד מלמד המקצוע באזור צפון הארץ (יש כמה) הכי טוב (כלומר יש עדיפות לבוגריו להתקבל לעבודה).
    4-כמה שנים לומדים אותו והאם יש הרבה השקעה אחרי שעות הלימודים.(שאלה שעוזרת לי גם מתי ללמוד כי יש לי ילדים קטנים ואין לי עזרה ואני לא מוכנה ללמוד על חשבונם).
    אודה מאוד לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסבה מקצועית-הת

הוספת תגובה

• הסבה מקצועית-הת - תגובה

מיה גל M.A.
    27/11/2011

סמאח שלום,
    את מוזמנת לפנות אלי טלפונית.
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבה מקצועית - בתגובה לסמאח

מירי
    29/11/2011

שלום סמאח.
    שמחתי מאד לקרוא את שאלותייך כי גם אני בעצמי לפני שלוש שנים הייתי באותה סיטואציה.
    למדתי מדעי המחשב ועסקתי בזה כמעט 10 שנים ואחרי שנולדו לי הילדים הגעתי למסקנה שזה לא הייעוד שלי והרגשתי שיש בי את היכולת לעזור ולהכיל אנשים.
    לכן החלטתי לעשות הסבה מקצועית ולמדתי טיפול באמנות. כיום (כבר שנה אחרי סיום הלימודים) אני עובדת ומאד מסופקת ומאושרת.
    בשנים האחרונות השוק מאד פורה בתחום הטיפול בהבעה ויצירה, כמעט כל מוסד ציבורי מעסיק מטפלים, אם זה בבתי ספר או במוסדות ציבוריים אחרים.
    אני אישית למדתי בלסלי בנתניה, ואני מאד ממליצה על המוסד. חווית הלימודים מעשירה מאד, הלימודים מאד יישומיים . את התיאוריות אנו מיישמים בעזרת האמנות. הלימודים הם אינטנסיביים, יום מלא בשבוע וגם עוד יום-יומיים של התמחות בשבוע. לימודי הטיפול הם לימודים מורכבים אך מאד חווייתיים ומספקים ואם את מרגישה שיש לך את זה אל תהססי ושיהיה בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו