גבעתים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבעתים
    דנה א
    01/12/2011

היי לכולם יש לי שאלה.... יש כאן סטודנטים במגמה לטיפול באמנות בקריה האקדמית אונו שיכול לתת לי מידע על המגמה ? האם עומדת בכל הקריטריונים של משרד החינוך...
    תודה נראש, דנה א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבעתים

הוספת תגובה

• לימודים תרפיה באמנות

מירי
    04/12/2011

היי דנה, אני מתכוננת שנה הבאה ללמוד טיפול באמנות ולאחר בירור שעשיתי בכמה מקומות הובהר לי כי חשוב ללמוד טיפול באמנות כתואר שני ולא לימודי תעודה כי בקרוב מאד עומד להיכנס חוק הטיפול החדש שמחייב את כל המטפלים להיות בעלי תואר שני ולא בעלי לימודי תעודה, ולכן החלטתי באופן אישי לא לקחת סיכונים. בתחום של הטיפול ששקול לפסיכולוגיה קלינית חשובים הפרטים הקטנים על מנת שאוכל לאחר הלימודים להתפרנס ולעבוד במקומות טובים ושלא יהיה לי המחסום של לימודי תעודה. תחשבי על כך ושיהיה לך בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תואר שני

ת
    04/12/2011

יש לך 100 אלף ש"ח כדי ללמוד לתואר שני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו