השלמת שעות תנועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השלמת שעות תנועה
    מ
    07/12/2011

הי לכולם,
    הבנתי מבירור שערכתי שבמוסדות מסוימים שהחל מהשנה תנאי הקבלה יהיו 300 שעות בהתנסות בתחום האומנות הרלוונטי , שמוכרות ע"י משרד החינוך ,מה שמציב אותי בבעיה רצינית לשנה הבאה . יש לי נסיון של למעלה משש שנים בתנועה אצל מורה פרטית שכרגע בכלל לא בטוח שהיא מוכרת ע"י משרד החינוך... (אגב, איך בכלל מבררים את זה?).האם הדבר נכון? ודאי? אם כן האם מישהו מכם יכול להמליץ על מוסדות מוכרים בתנועה שאפשר לצבור בהם 300 שעות בצורה אינטנסיבית ולא יקרה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השלמת שעות תנועה

הוספת תגובה

• השלמת שעות תנועה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    08/12/2011

מ שלום
    השעות הנדרשות הן 500, שמתוכן 300 שעות לימוד ועוד 200 שעות של התנסות .
    נושא 'ההתנסות' נתון לפרשנות של מוסד ההכשרה.
    לפי ההנחיות החדשות של המל"ג לגבי התואר השני- 300 השעות אכן צריכות להיות ממוסד המוכר ע"י המל"ג או ניתמך ומוכר ע"י משרד החינוך.
    באיזה אזור את גרה? שנוכל לנסות ולהמליץ לך על מקומות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה

מ
    08/12/2011

שלום ותודה על ההתיחסות....
    אני גרה באזור המרכז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתגובה - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    17/12/2011

אני מציעה שתפני לסמינר הקיבוצים ותבדקי אתם איזה מוסדות ללימוד תנועה ומחול מוכרים על ידם באזור המרכז.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו