לימוד תואר שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימוד תואר שני
    אלינה
    26/12/2011

שלום רב
    אני רוצה להתקבל לתואר שני בתרפיה באמנות באוניברסיטת חיפה. אני צריכה להשלים עוד כ- 4 קורסים בפסיכולוגיה. סביר להניח שאני לא אספיק להשלים אותם בסמסטר אחד וכנראה לא אתקבל שנה הבאה לאוניברסיטה.
    יש לי כמה שאלות בנושא:
    1. איפה אפשר ללמוד את הקורסים בפסיכולוגיה בסמסטר אחד?
    2. אם לא אתקבל לאוניברסיטת חיפה שנה הבאה, האם יש מקום נוסף שנותן תואר שני חוץ מאוניברסיטת לסלי?
    3. אם אין מקום נוסף שנותן תואר שני, האם בשל ביקוש הרב ללימודים בתרפיה באמנות יהיה לי יותר קשה להתקבל ללימודים בעוד שנתיים?

מה האופציה הכי נכונה לעשות?

תודה
    אלינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימוד תואר שני

הוספת תגובה

• לימוד תואר שני - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    26/12/2011

אלינה שלום
    את יכולה לנסות להשלים את קורסי הפסיכולוגיה במשך סמסטר ב' וגם בקורסי קיץ שנפתחים בדרך כלל בכל המכללות להכשרת מטפלים באמנות. במכללת דוד ילין בירושלים ניפתחים בסמסטר ב' שנה זו קורסי השלמה לקורסי הפסיכולוגיה.
    כיום אין עוד מוסד הכשרה שנותן תואר שני מעבר למה שציינת.
    ובקשר לעוד שנתיים, קשה לענות על כך עכשיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם זה עוזר- אז בבית ברל יש

סמדר
    29/12/2011

בד"כ בסמסטר קיץ את כל קורסי ההשלמה בפסיכולוגיה.
    אני עשיתי שם את ההשלמה הזו בעבר והיה מצוין.

לגבי הקבלה ללימודים בעוד שנתיים - מה שנקרא "אלוהים גדול"... יכול להיות שעד אז המכללות המלמדות טיפול באמנות כלימודי תעודה (כמו בבית ברל, סמינר הקיבוצים ועוד) יקבלו כבר את אישור המל"ג ללמד את התכנית כתואר שני לכל דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אלינה
    29/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו