לימודי תראפיה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי תראפיה דחוף
    יהודית
    16/03/2012

שלום רב ד''ר עפרה

אני מעוניינת ללמוד תראפיה באמנות לאחרונה גיליתי שהעלו את הדרשות מלבד קורס השלמה דורשים ממוצע של 85 חשוב לי לציין שאני למדתי תואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה בממוצע של 76 כמו כן יש לי תעודת הוראה ממכלת לוינסקי (הסבה לאקדמאיים ממוצע 91 ) .
    מבחינתי למרות שאני לא עומדת בדרישות אני חייבת ללמוד את הלימודים האלה אני מרגישה שזה הייעוד שלי (בדקתי אני לא יכולה לשפר את תואר הראשון ) מה את מציעה לי לעשות והאם יש לך מדע שיכול לעזור לי ?

בתודה מראש
    יהודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי תראפיה דחוף

הוספת תגובה

• אני באותה הסירה

מירה
    19/03/2012

היי יהודית, ביררתי בכל מיני מוסדות לגבי התחום, אני נמצאת באותה הסירה כמו אצלך. גם הממוצע שלי אינו מספיק. אני מאד רוצה ללמוד בלסלי (שם למדה גם חברה שלי והיא מאד מרוצה), והבנתי שיש ועדות חריגים. שוחחתי איתם והם ממליצים להירשם ולהיכנס לוועדת החריגים. סה"כ אם את רוצה תואר שני ולא לימודי תעודה אין לך (ולי) הרבה אופציות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסלי

ת
    22/03/2012

הלימודים בלסלי עולים 100 אלף ש"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודית במככלת בית וגן

יהודית
    27/03/2012

היי
    בדקת לגבי מכללת בית וגן בירושלים
    יהודית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימודי תראפיה דחוף - תגובה

ד``ר עפרה קמר
    20/03/2012

יהודית שלום, אכן זו בעיה. המל״ג קבע שממוצע התואר הראשון הוא 85, כל מוסד לימוד רשאי להעביר מועמדים וועדת חריגים במידה והממוצע שלהם נמוך מהנידרש. זה אומר שאת צריכה להרשם לעבור וועדת קבלה ורק אז יחליטו אם להעביר אותך לוועדת חריגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו