מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתחילה להתעניין בתחוםשרית02/04/2012
שלום רב,
אני מרפאה בעיסוק ומעונינת להמשיך בלימודי תרפיה באומנות. האם כיום על מנת לעבוד בפועל יש לי צורך ללמוד במקום שנותן תואר שני? או שלימודי תעודה מספיק?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחילה להתעניין בתחום - תגובה
מיה גל M.A.03/04/2012שרית שלום,
כיום לימודי תעודה מספיקים אולם המצב עשוי להשתנות לאור הצעת החוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שרית03/04/2012תודה מיה,
האם מדובר בהצעת חוק שיהיה מספיק לעשות מבחן בסופו של דבר (כמו שהיה לפרא רפואי) או שמדובר בתואר שני כפשוטו?
היכן אפשר לקבל מידע לגבי הצעת החוק? ומתי החוק אמור לחול?
תודה רבה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית
תום04/04/2012שלום שרית , כפי שאני הבנתי לאחר בירור מעמיק, חשוב מאד ללמוד תואר שני ולא לימודי תעודה בתחום של טיפול בהבעה ויצירה. חוק הטיפול עומד בקרוב מאד להיחקק, החוק מדבר על כך שרק בעלי תואר שני בטיפול (ולא לימודי תעודה) יוכלו לקבל תעודת מטפל ממשרד הבריאות. כמו כן, החוק מדבר על כך שגם מי שלמד לימוד תעודה (גם לפני כמה שנים טובות) יצטרך להשלים לתואר שני. ולכן אישית, אני ממליצה לא לקחת סיכון בתחום הנ"ל, אלו לימודים קשים ומחייבים ולכן עדיף ללמוד תואר שני עם כל מה שכרוך בכך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית - תגובה
ד``ר עפרה קמר04/04/2012את יכולה לקבל מידע דרך האתר של י.ה.ת ודרך אתר הכנסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שרית04/04/2012תודה רבה על המידע המפורט.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד קצת מידע
ליסה16/04/2012ההחלטה לאשר את המקצוע בחוק מביאה גם להתארגנות של מוסדות הלימוד. ממה שאני הבנתי אז חלק מהמקומות הטובים שמלמדים כרגע לימודי תעודה מגישים תכניות למל"ג לאשר את התכנית לתואר שני (יש לי חברה שבדיוק מבררת לגבי בית ברל כרגע והם בהחלט חלק מהמוסדות האלו. יכול להיות שהעובדה שהם מוסד אקדמי בתחום האמנות והחינוך היא לטובתם מבחינה זו. בטוח שמבחינת ההכשרה זה יתרון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד קצת מידע - תגובה
ד``ר עפרה קמר17/04/2012מספר מוסדות הגישו תוכניות לתואר שני למל"ג, בית ברל, מכללת דוד ילין, סמינר הקיבוצים, מכללת בית וגן. סמינר לוינסקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שרית16/04/2012תודה על המידע המפורט
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית - תגובה
ד``ר עפרה קמר01/05/2012שלום רב
לצערנו החוק עדיין לא עבר, ויש להניח שעם הקדמת הבחירות נצטרך לחכות לוועדה חדשה בכנסת שתלמד את הנושא ושוב יעברו ימים רבים עד שהחוק יעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
תום16/04/2012שלום שירה, אני יודעת שהלימודים בשלוחת לסלי הם כרגע 3 שנים כאשר השנה השלישית היא שנת התמחות. היות והלימודים עברו להיות 3 שנים (ולא שנתיים כמו שהיה עד כה) הם פחות אינטנסיביים. אני יודעת שבשנים האחרונות המון מקומות מעסיקים מטפלים באמנות כמו בתי ספר, במכון להתפתחות הילד, בתי כלא וכדומה. אני ממליצה לך לברר יותר פרטים בשיחות טלפון עם המקומות שבהם לומדים טיפול באמנות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית
תום16/04/2012שלום שרית, גם אני ביררתי לגבי לימודי טיפול באמנות , גם לימודי תעודה וגם תואר שני. כולם המליצו לי ללכת וללמוד רק לימודי תואר שני ולא לימודי תעודה היות ובקרוב ייכנס חוק הטיפול שמדבר על כך שרק בעלי תואר שני בתחום הטיפולי יוכלו לקבל רישיון טיפול ממשרד הבריאות, ואף יותר מכך, החוק מדבר על כך שגם אם למדת לפני 5,6,7 שנים לימודי טיפול – כלימודי תעודה, תצטרכי לעשות השלמה לתואר שני ולכן אני חושבת שלא כדאי לקחת סיכונים בתחום. . ישנם מקומות שמלמדים תואר שני וכדאי לך לפנות אליהם לאינפורמציה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שרית16/04/2012אם למדתי קרמיקה בחוג (אצל מורה בוגרת בצלאל) אני יכולה לבקש ממה אישור של שעות אומנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
מיה גל M.A.17/04/2012שרית שלום,
ודאי שתוכלי, אני מציעה לך להתייעץ עם המוסד שבו את מתכננת ללמוד לגבי ניסוח האישור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר עפרה קמר17/04/2012כדאי לשים לב לאן את נרשמת, חלק מהמוסדות שהגישו תוכניות למל"ג דורשות אישורים על שעות אמנות לפי דרישת המל"ג, כלומר לימודי אמנות רק במוסדות אקדמיים או מוסדות שמוכרים על ידי משרד החינוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתום תגובה
עלמה 117/04/2012שאתה אומר בקרוב זה שנה הבאה ? בעוד שנתיים? שלוש?
למיטב ידיעתי הצעת החוק מונכת על שולחן הכנסת כבר כמה שנים ועין ממש יעד להעברת החוק {נכון להיום כמובן}.
תחום בעייתי.
אני מציעה להיות עם יד על הדופק ואם זה מעניין אותך תתצרפי לעמוד הפייס בוק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תרפיה באומנות מיונים ועל מה בוחנים
טיפול באומנות למבוגרים תואר שני
תשלום שכר מטפלת בהבעה ויצירה
מתעניינת בלימודי תרפיה באומנות בוינגט
טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאיים
מחפשת סטאג` לשנה הנוכחית- פסיכודרמה
לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?
לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?
מציאת סטאז` בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג`
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)